Primul magazin Farmec din afara ţării a fost deschis în Salonic

Primul magazin Farmec din afara ţării a fost deschis în Salonic

Magazinul din Salonic este primul de acest fel din afara ţării, urmând ca în perioada imediat următoare un nou magazin exclusiv Farmec să fie inaugurat în Grecia, în oraşul Katerini FOTO Farmec

Firma G2D SPC, partenerul elen al producătorului român de cosmetice Farmec, a deschis primul magazin de brand din Grecia, în Salonic, principalul oraş din regiunea greacă Macedonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Produsele Farmec sunt populare în rândul consumatorilor greci, iar Salonic este cel de-al doilea oraş ca mărime din Grecia, un centru universitar important şi fosta Capitală Europeană a Culturii din 2007. Acestea sunt argumente valoroase care ne-au determinat să alegem oraşul Salonic pentru a găzdui primul magazin de produse exclusiv Farmec din exteriorul României“, a spus Mircea Turdean, directorul general Farmec.  
 
Magazinul din Salonic este primul de acest fel din afara ţării, urmând ca în perioada imediat următoare un nou magazin exclusiv Farmec să fie inaugurat în Grecia, în oraşul Katerini. Strategia Farmec prevede inaugurarea în viitorul apropiat a unui magazin de brand şi în localitatea Korinthos. 
 
Produsele Farmec sunt prezente pe piaţa elenă şi în SPA-urile anumitor hoteluri, precum cel al Hotelului Porto Carras 5* din Halkidiki, unde sunt folosite în cadrul tratamentelor de înfrumuseţare oferite clienţilor.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: