Austrian Airlines reia zborurile lung-curier

Austrian Airlines reia zborurile lung-curier

Austrian Airlines a anunţat joi reluarea zborurilor lung-curier, enumerând, de altfel toate destinaţiile, atât pentru zborurile comerciale, cât şi pentru cele de tip charter.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, începând cu data de 1 iulie, compania austriacă va relua zborurile către mai multe destinaţii europene, în ceea ce priveşte zborurile comerciale regulate lung-curier, Austrian Airlines anunţând că va zbura, tot de la 1 iulie, din Viena către Bangkok, Chicago, Newark şi Washington DC, scrie boardingpass.ro
 
Primul zbor lung-curier pe care-l va opera va fi spre New York (Newark). Acesta va decola în 1 iulie, ora 10:15, din capitala Austriei. 
 
În Europa, pe lângă destinaţiile pe care le va servi începând cu mijlocul lunii iunie, Austrian va relua zborurile şi către Bologna, Florenţa, Moscova, Podgoriţa, Roma, Sibiu, Veneţia şi Zagreb. Din iulie compania va zbura regulat şi spre capitala Egiptului şi va opera şi zboruri charter către destinaţii de vacanţă din Grecia şi Islanda.
 
Pasagerii zborurilor anulate sau cu întârzieri, care aleg să nu utilizeze o opţiune flexibilă de modificare a rezervării, pot, bineînţeles, să solicite o rambursare. Acest lucru se aplică şi în cazul pasagerilor care deţin bilete cu tarife rambursabile, indiferent de statusul zborului
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: