13 restaurante Pizza Hut se închid. Lista oficială

0
Publicat:

American Restaurant System SA, ce operează în România brandurile Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, a anunțat că va închide 13 restaurante, într-un amplu proces de optimizare a costurilor.

restaurant Pizza Hut
13 restaurante Pizza Hut se vor închide

Potrivit informațiilor obținute de „Adevărul”, cele 13 restaurante care se închid în maximum 6 luni sunt:

 1. Pizza Hut Delivery Sun Plaza, 
 2. Pizza Hut Delivery Vitan, 
 3. Pizza Hut Delivery Cora Lujerului, 
 4. Pizza Hut Delivery Baba Novac, 
 5. Pizza Hut Delivery Cluj Cora, 
 6. Pizza Hut Craiova Electroputere, 
 7. Pizza Hut Delivery Târgu Mureș, 
 8. Pizza Hut Delivery Drumul Taberei, 
 9. Pizza Hut Delivery Mihalache, 
 10. Pizza Hut Delivery 13 Septembrie, 
 11. Pizza Hut Delivery Ploiești Omnia, 
 12. Pizza Hut Delivery Tomis Constanța, 
 13. Pizza Hut Timișoara Iulius.

American Restaurant System SA, ce operează în România brandurile Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery, va intra într-o etapă de intensificare a procesului de eficientizare a activităţii care include şi închiderea a 13 restaurante Pizza Hut, din cele 43, într-o perioadă de aproximativ 6 luni, informează compania printr-un comunicat transmis Bursei de la Bucureşti.

"Conducerea Sphera Franchise Group S.A. (denumită în continuare "Compania") informează cu privire la următoarele evenimente / măsuri la nivelul societăţii American Restaurant System S.A., subsidiara Companiei ce operează în România brandurile Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery.

American Restaurant System va intra în perioada următoare într-o etapă de intensificare a procesului de eficientizare a activităţii, prin reorganizarea reţelei de restaurante, cu scopul optimizării costurilor, creşterii agilităţii în condiţiile unei concurenţe tot mai ridicate şi îmbunătăţirii experienţei clienţilor, care se vor reflecta în redresarea indicatorilor de profitabilitate. Acest proces include şi închiderea a 13 restaurante Pizza Hut într-o perioadă de aproximativ 6 luni, în special unităţi care deservesc zone cu un grad mare de suprapunere, rezultat în urma consolidării sub un singur brand şi alinierii operaţiunilor Pizza Hut şi Pizza Hut Delivery", se arată în anunţul companiei.

image
image

Potrivit sursei citate, intenţia este ca eficientizarea reţelei de restaurante să aibă un impact cât mai redus asupra angajaţilor, care vor fi relocaţi în cadrul reţelei Sphera Group, în timp ce clienţii vor beneficia de aceleaşi produse şi servicii în restaurante Pizza Hut aflate în proximitate.

De asemenea, începând cu data de 1 septembrie 2023, funcţia de director general al American Restaurant System S.A. este deţinută de Costică Mişaca, pentru un mandat iniţial de doi ani.

Grupul din industria de food service Sphera Franchise Group a încheiat primul semestru al acestui an cu un profit net de 19,4 milioane lei, faţă de o pierdere netă de 8,7 milioane lei în acelaşi interval din 2022, potrivit rezultatelor financiare publicate în august.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite