Produsele de la Laboratorul Sfinţii Doctori fără de Arginţi al Mănăstirii Nera fac minuni, nu exagerez deloc când afirm acest lucru. Plantele încropite cu suflet alină dureri fizice şi sufleteşti. Sensibilităţile oamenilor sunt alinate de plante atent alese şi binecuvântate de natura pe care Domnul ne-a dăruit-o.

Săpunurile au o textură unică şi un parfum ce te plimbă prin cele mai înalte culmi. Prospeţimea feţei şi a mâinilor după folosirea acestor săpunuri pare ireală, tenul pare alb, imaculat şi luminos. Mâinile sunt netede, catifelate şi plesnesc de sănătate. Săpunurile Nera sunt o desfătare a simţurilor, o desfătare cuviincioasă care permite omului o prospeţime şi o curăţenie care este proprie omului curat sufleteşte.

Uleiurile au un parfum delicat şi un gust suav care ne încarcă de energie. Ceaiurile  fac minuni în adevăratul sens al cuvântului. O cană de ceai Nera îţi ameliorează simptomele de care suferi. Ceaiurile tratează o serie de suferinţe, de la cele ale fertiliţăţii femeii, un dar al Domnului este naşterea unor prunci sănătoşi,  la detoxifierea întregului organism

Loţiunea de ten şi de păr îţi vitalizează celulele moarte sau adormite de stilul nesănătos de viaţă pe care îl ducem. Acţiunea intensă asigură o revigorare a scalpului şi o împrospătarea a tenului obosit de agitaţia vieţii.

Manufacturare cu suflet, produsele Nera sunt binecuvântări venite în viaţa noastră de zi cu zi. Mila lui Dumnezeu s-a pogorât asupra noastră şi ne-a oferit paleative care ne îndulcesc această viaţă de zbucium şi luptă. Ceaiurile ne alină, tincturile ne fac mai puternici, mai limpezi, capsulele ne fortifică organismului, săpunurile ne înfrumuseţează şi ne aduc sănătate, mierea ne încântă iar gemul ne înlocuieşte pofta de zahăr cu ceva mai apropiat de natură.

Prezenţa produselor Nera în viaţa mea a fost o binecuvântare adusă de Dumnezeu, mă simt mai energic, mai pregătit să lupt cu toate neajunsurile vieţii. Ceaiul pe care îl beau zilnic mă calmează, săpunul îmi oferă o stare de pace, tinctura mă pregătesc pentru eforturi îndelungate, într-un cuvânt toate mă fac mai puternic în lupta cu încercările lumii de astăzi.

Bunurile lui Dumnezeu oferite ca daruri servesc ca legătură a iubirii între persoane; prin aceasta, ele nu devin paravane despărţitoare între ele, spune Părintele Dumitru Stăniloae în dogmatica sa.

Să folosim darurile oferite de El şi să ne apropiem de produsele Nera care ne vor readuce legătura noastră cu tot ce a creat Dumnezeu.