Stiri despre vlad mixich

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un cuplu româno-englez s-a mutat din Anglia la Cluj: „Pentru că vor mai multă natură pentru băieţelul lor şi e mai ieftin aici şi la fel de frumos ca acolo“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un cuplu româno-englez s-a mutat din Anglia la Cluj: „Pentru că vor mai multă natură pentru băieţelul lor şi e mai ieftin aici şi la fel de frumos ca acolo“

  Jurnalistul Vlad Mixich a scris pe Facebook povestea unui cuplu româno-englez care a lăsat un orăşel universitar britanic pentru a se muta la Cluj-Napoca. El crede că  existenţa în România a tot mai multor oraşe care să ofere motive de întoarcere acasă, „nu din naţionalisme stupide, ci pentru că chiar merită”, este cel mai bun proiect de ţară.

 • Sorina Pintea: Angajaţii din spitale vor fi plătiţi în funcţie de performanţă. Critici: Nu e vorba de performanţă, ci de cantitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorina Pintea: Angajaţii din spitale vor fi plătiţi în funcţie de performanţă. Critici: Nu e vorba de performanţă, ci de cantitate

  Ministerul Sănătăţii va elabora un regulament ce va include indicatori în funcţie de care să se facă plata personalului. Ministrul Sorina Pintea a declarat că „nu e normal ca un medic care face 5 operaţii să primească acelaşi salariu ca unul care face 30 de operaţii”. Criticii acestei propuneri susţin că pare mai degrabă un sistem bazat pe cantitate, şi nu pe calitate şi performanţă.

 • Cine sunt militanţii antivaccinare care au distribuit broşuri cu informaţii false
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine sunt militanţii antivaccinare care au distribuit broşuri cu informaţii false

  Militanţii antivaccinare au schimbat tactica şi au început să joace murdar: plasează în cutiile poştale ale bucureştenilor pliante antivaccinare - cu siglele Ministerului Sănătăţii, Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii şi UNICEF - care conţin informaţii false, de tipul „vaccinul ROR conţine celule de fetuşi avortaţi“, „vaccinarea îţi poate distruge copilul pentru întreaga viaţă“ sau „pesticide în vaccinuri“.

 • Care sunt cele mai curate şi cele mai apreciate spitale din România? Aflaţi la Adevărul Live de la ora 13.00
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt cele mai curate şi cele mai apreciate spitale din România? Aflaţi la Adevărul Live de la ora 13.00

  Peste o cincime din pacienţii internaţi în spitalele publice din România sunt nemulţumiţi sau foarte nemulţumiţi de curăţenia din spitale.Totuşi, 8 pacienţi din 10 sunt mulţumiţi sau foarte mulţumiţi de activitatea şi implicarea medicului care i-a îngrijit. Discutăm despre rezultatele celui mai recent raport al Observatorului Român de Sănătate cu preşedintele asociaţiei, Vlad Mixich, la Adevărul Live de la ora 13.00

 • Oameni pentru oameni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oameni pentru oameni

  MEDICAMENTE Documentarul „Reţeaua“, produs de HBO şi realizat de Claudiu Mitcu, pune degetul pe criza acută din sistemul sanitar românesc. Filmul va fi prezentat la Festivalul Dilema Veche, care are loc în acest weekend la Alba Iulia.

 • Festival Dilema Veche 2015. Regizorul Claudiu Mitcu, despre filmul „Reţeaua“, la Adevărul Live
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festival Dilema Veche 2015. Regizorul Claudiu Mitcu, despre filmul „Reţeaua“, la Adevărul Live

  În România ultimului deceniu, lipsa unor medicamente esenţiale pentru tratamentul cancerului a afectat mii de pacienţi. Pornind de la o investigaţie semnată de jurnalistul Vlad Mixich, regizorul Claudiu Mitcu a realizat documentarul „Reţeaua“, despre mai mulţi voluntari români care suplinit incapacitatea statului roman de a asigura bolnavilor accesul la medicamente vitale. Claudiu Mitcu vorbeşte filmul său la Adevărul Live.

 • (Aparenta) singurătate a Monicăi Macovei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  (Aparenta) singurătate a Monicăi Macovei

  Vlad Mixich publica, în 2011, o carte care avea să primească ulterior premiul Milan Kundera, „Fanaticii - portretele a zece oameni cu vocaţie”. Lista sa exhaustivă şi foarte personală se termina, neaşteptat, cu portretul Monicăi Macovei, realizat în mai multe etape, la Breaza, alături de mama sa, la volanul autoturismului condus de fostul ministru al Justiţiei, un Suzuki, la casa pe care europarlamentarul român o deţine în 2 Mai.

 • Adevărul Live: pro şi contra boicotării alegerilor europarlamentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul Live: pro şi contra boicotării alegerilor europarlamentare

  Pentru prima dată de la intrarea în UE, în România se desfăşoară o campanie de boicot a alegerilor europarlamentare. Care sunt motivele de la baza acestei acţiuni şi ce rezultate speră să obţină iniţiatorii? Claudiu Crăciun, care a lansat această mişcarea sub forma unei „greve cetăţeneşti”, a intrat în dialog cu sociologul Mircea Kivu şi cu redactorul şef adevarul.ro, Călin Nicolescu.

 • Acasă la Stăpânul Salvator
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acasă la Stăpânul Salvator

  În Nepal te duci pentru Himalaya, cei mai înalţi munţi din lume, fiindcă acolo până şi respiraţia se simte altfel. Fie că faci o drumeţie de o zi, de trei sau te arunci într-o aventură de două săptămâni, trebuie să urci pe creste. Odată ajuns, te vei trezi într-un altfel de secol, cu altfel de oameni şi probabil cu un altfel de suflet.