Stiri despre tvr 3

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • TVR 3 îl omagiază pe George Enescu de ziua sa de naştere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR 3 îl omagiază pe George Enescu de ziua sa de naştere

  Luni, 19 august, pentru al treilea an consecutiv, TVR 3 marchează ziua de naştere a celui mai mare si prolific compozitor al României, George Enescu (19 august 1881 - 4 mai 1955), printr-un maraton dedicat creaţiei şi personalităţii sale.

 • Programe de Crăciun la TVR: Fuego împodobeşte bradul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programe de Crăciun la TVR: Fuego împodobeşte bradul

  De Crăciun, TVR 1 a pregătit programe speciale pentru telespectatorii de toate vârstele, de la fime şi desene animate cu tematică, finala „Vedeta populară“, până la emisiuni speciale: „Se caută Moş Crăciun talentat“ şi „Întâlnire cu Moş Crăciun“. TVR 2 promite divertisment, filme artistice, muzică, concursuri pe gustul întregii familii şi programe informative, în timp ce TVR 3 aduce „daruri muzicale din întreaga lume“.

 • TVR 3 aniversează 10 ani printr-un program special
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TVR 3 aniversează 10 ani printr-un program special

  Miercuri, 10 octombrie, se împlinesc 10 ani de existenţă a postului TVR3, moment care va fi marcat de la ora 19.00 de un program-eveniment transmis în direct pe parcursul a trei ore.

 • Grila de primăvară la TVR 3: programe culturale şi emisiuni magazin noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grila de primăvară la TVR 3: programe culturale şi emisiuni magazin noi

  Din 17 aprilie, grila TVR 3 se îmbogăţeşte cu programe culturale şi emisiuni magazin. Tot de atunci, se extinde tronsonul dedicat programelor despre minorităţi, iar serile de weekend aduc filme clasice sau de artă, operă, balet, dialoguri de o valoare inestimabilă şi teatru, anunţă postul de televiziune într-un comunicat.

 • Noile,
catastrofalele grile de programe ale TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noile, catastrofalele grile de programe ale TVR

  Cum doamna Irina Radu, încă şi din nefericire preşedinte-director general al TVR, cocoţată în funcţia respectivă de PSD şi ALDE conform metodei cu iz de loz în plic mai trage o dată, este ţâfnoasă, pusă pe scandal şi doritoare de procese chiar şi atunci când e prinsă cu mâţa-n sac (vezi cazul promovării în funcţia de director a d-lui Corneliu Calotă), voi începe aceste note printr-un exces de rigoare.

 • Poveşti de succes şi lecţii de viaţă în grila de toamnă a postului TVR 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poveşti de succes şi lecţii de viaţă în grila de toamnă a postului TVR 3

  Oameni remarcabili, evenimente culturale, sport şi muzică, lumea satului, minorităţi, credinţă şi spiritualitate - toate acestea îşi au locul în noua grilă de programe a TVR 3, ce debutează luni, pe 5 octombrie. Telespectatorii vor putea urmări, alături de programe consacrate ale postului, şi noutăţi pregătite pentru ei de echipele studiourilor teritoriale ale TVR.

 • Raluca, Mihai şi
Bogdan – primii reporteri cu sindrom Down din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Raluca, Mihai şi Bogdan – primii reporteri cu sindrom Down din România

  Am devenit ONG-ist în 2004, ca membru fondator al Asociaţiei Hans Spalinger Cluj. Am decis atunci că vom îngriji copii cu handicap mintal sever ce erau consideraţi neintegrabili. În 10 ani alături de ei am învăţat că imposibilul e temporar. Asta le-am spus şi prietenilor din TVR Cluj când le-am prezentat acest proiect. Iar ei au spus DA! Aşadar, din 3 octombrie, Raluca, Mihai şi Bogdan devin primii reporteri TV cu sindrom Down din România.

 • Lecţia toleranţei. Despre colindul antisemit de la TVR 3
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lecţia toleranţei. Despre colindul antisemit de la TVR 3

  Unul din canalele televiziunii publice (TVR 3) a difuzat, zilele trecute, un colind cu versuri evident antisemite. „Revista 22” a sesizat imediat CNA-ul, care a decis amendarea cu 50.000 de lei a Societăţii Române de Televiziune.

 • VIDEO Mizerabilii din spaţiul public românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mizerabilii din spaţiul public românesc

  Un ministru al Culturii, om de crasă incultură umană, jigneşte nişte bolnavi şi apoi îşi cere scuze. Mi-l închipui cum stă clipind tembel, aşezat picior peste picior şi fumând sfidător în Club A, uluit că nişte tineri îşi exercită dreptul democratic de a-l huidui pentru sprijinul său mârşav faţă de un proiect murdărit cu mult aur.

 • Un precedent periculos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un precedent periculos

  Printr-un artificiu, printr-un şiretlic de joasă speţă, începând din data de 6 decembrie, cel de-al treilea canal cu acoperire naţională al Televiziunii publice a fost subordonat la vedere unuia dintre ministerele din componenţa guvernului condus de Victor Viorel Ponta.

 • Cocktail-Ştiri pe scurt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cocktail-Ştiri pe scurt

  Postul meu preferat de tele­viziune este Travel Cha­nel. Mă relaxează şi-mi dă sentimentul că orice este posibil. Pe locul doi, dacă ar fi să fac un clasament, aş alege emisiunea lui Oprah, de la Euforia TV.

Modifică Setările