Stiri despre trupa

  197 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Trupa LMFAO s-a destrămat. Concertul de la București nu a fost anulat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Trupa LMFAO s-a destrămat. Concertul de la București nu a fost anulat

  Grupul LMFAO - care are programat un concert în Bucureşti, pe 4 octombrie - s-a destrămat, după ce cei doi muzicieni care îl compun, ale căror nume de scenă sunt Redfoo şi Sky Blu, au decis să urmeze direcţii diferite în muzică şi să se concentreze asupra unor proiecte solo. Informația a apărut pe site-urile din SUA, nefiind confirmată încă pe pagina oficială a trupei.

 • VIDEO La mulţi ani! Mick Jagger împlineşte 69 de ani azi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO La mulţi ani! Mick Jagger împlineşte 69 de ani azi

  Născut pe 26 iulie 1943, în Dartford, Marea Britanie, Michael Phillip Jagger este fondatorul şi vocalul legendarei trupe rock Rolling Stones. La 69 de ani, Mick a sărbătorit luna aceasta şi 50 de ani de la declanşarea fenomenului Rolling Stones: primul concert al trupei.

 • Trupa JukeBox, în Concert la Clubul Extrem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trupa JukeBox, în Concert la Clubul Extrem

  Concertul va avea loc deseară, începând cu ora 23.00. Trupa are peste 10 ani de activitate muzicală, cuprinzând mai mult de 1000 de concerte susţinute live, în cele mai variate conditii şi locaţii.

 • Premiera comediei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiera comediei "Încurcă lume" cu trupa Trepte, pe 15 mai, înainte de festivalul Mangalia Art

  Liceeni din trupa “Trepte”îşi fac încălzirea înainte de marea confruntare din cadrul Festivalului - concurs „Mangalia Art” ce va avea loc în perioada 18 - 20 Mai 2012. Iubitorii de teatru sunt invitaţi la spectacol marţi, 15 mai, ora 18.30, la sala Barbu Ştirbei, la premiera comediei “Încurcă lume” de A. De Herz, regia Ştefan Niţu.

 • Concert sărbătoresc de rock Turcesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert sărbătoresc de rock Turcesc

  De ziua sa, Robert Turcescu a sărbătorit pe scenă. Jurnalistul a cântat, alături de colegii de trupă de la Casa Presei, aproape două ore pentru fani şi prieteni.

 • Maratonul muzicii bune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maratonul muzicii bune

  Ediţia din 2012 a EUROPAfest, eveniment de elită dedicat bluesului, jazzului, muzicii pop şi celei clasice, se va desfăşura între 4 şi 19 mai, la Bucureşti.

 • Marţi seară, trupa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marţi seară, trupa "Voltaj" concertează la Galaţi

  Spectacolul începe la ora 19.30 şi are loc în aer liber, între căminele studenţeşti şi Grădina Publică. Intrarea este liberă. Dacă plouă,  concertul se mută la Club S, situaţie în care accesul se face doar pe bază de carnet de student.

 • „Provincialii” vin la Piatra Neamț la sfârşitul lunii martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Provincialii” vin la Piatra Neamț la sfârşitul lunii martie

  În această lună, trupa „Provincialii" se află într-un turneu în patru orașe din zona Moldovei. Membrii cunoscutei formații sunt gata să împărtăşească o „Poveste de iubire", într-un spectacol care va cuprinde piese noi, dar şi hit-uri de pe albumele mai vechi ale trupei.

 • Provincialii vin la Botoşani la sfârşitul lunii martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Provincialii vin la Botoşani la sfârşitul lunii martie

  Trupa Provincialii va da startul unui turneu prin oraşele României, gata să împărtăşească o Poveste de iubire, într-un spectacol care va cuprinde piese precum „Ochi de catifea", dar şi hit-uri de pe albumele mai vechi ale trupei.

 • Mihai Răzvan Ungureanu, înainte rocker, acum prim-ministru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mihai Răzvan Ungureanu, înainte rocker, acum prim-ministru

  Pe când era ministru de Externe, Mihai Răzvan Ungureanu a apărut într-un pictorial, pentru revista Tabu, care era o replică la afișul concertului Depeche Mode. Mai demult de atât, când avea 18 ani, actualul prim-ministru a făcut parte dintr-o trupă ce cânta un rock ”destul de zgomotos”.

 • Craiovenii petrec de Revelion cu Talisman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiovenii petrec de Revelion cu Talisman

  Craiovenii care vor sărbători noaptea dintre ani în oraş vor putea asculta trupa Talisman. Edilul-şef Antonie Solomon a declarat că a decis să aducă formaţia în Bănie ca să nu „începem să le repetăm”.

 • Rockie Pills, liceenii rock`n roll din Medgidia GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rockie Pills, liceenii rock`n roll din Medgidia GALERIE FOTO

  Prima ediţie a festivalului muzical al trupelor de liceeni a fost câştigată de Rockie Pills, un grup de elevi de-a XI-a din Medgidia. Competiţia a avut loc timp de două zile, la Clubul Pulse din zona Fantasio. Miercuri şi joi, aici s-au adunat liceenii care şi-au susţinut favoriţii ca într-o sală de concert veritabil.

 • GALERIE FOTO Trupa antitero, elita jandarmilor călărăşeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  GALERIE FOTO Trupa antitero, elita jandarmilor călărăşeni

  Sunt în linia întâi la cele mai dificile misiuni. Au sute de ore de antrenamente la activ şi fac parte din elita jandarmilor. Zece tineri pentru care pericolul este cuvântul de ordine formează Grupa I Antiteroristă şi de Acţiuni Speciale a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Călăraşi.

 • Trupa Taxi are cei mai mulţi fani pe Fecebook la Focşani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trupa Taxi are cei mai mulţi fani pe Fecebook la Focşani

  Formaţia a făcut un sondaj pe reţeaua de socializare Facebook, pentru a stabili în ce oraşe va concerta în perioada următoare. Taxi va veni la Focşani în ianuarie, când va susţine un concert la Colegiul Naţional „Unirea" .

Modifică Setările