Stiri despre succes

  605 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cartea autobiografică scrisă cu piciorul, lansată la Călăraşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea autobiografică scrisă cu piciorul, lansată la Călăraşi

  Anca Botoi, tânăra care nu poate mişca decât piciorul stâng, şi-a lansat vineri volumul autobiografic pe care l-a scris datorită unei tastaturi speciale. Lansarea de carte a lui Anca Botoi a fost un succes. Tânăra, născută cu tetrapareză spastică, povesteşte în două sute de pagini prin ce coşmar a trecut.

 • Amara, Pipera Bărăganului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Amara, Pipera Bărăganului

  În ultimii 10 ani, staţiunea balneară din Bărăgan a atras peste 15 milioane de euro pentru proiectele de infrastructură şi dezvoltare. Consecinţa: peste 500 de vile au răsărit în zona rezidenţială a oraşului. La începutul anilor 2000, în Amara se trăia ca la sat: fără apă, gaze sau canalizare. Acum este Pipera Bărăganului, cu case ce depăşesc 80.000 de euro, valoarea de piaţă.

 • Succes pe bursă încă din facultate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Succes pe bursă încă din facultate

  Corneliu Scarlat, student la ASE Bucureşti, a câştigat o competiţie de tranzacţionare a acţiunilor pe bursă. Tânărul a obţinut iniţial aproape 150.000 de lei virtuali, însă acum are şansa să joace acţiuni reale.

 • Au învăţat „afară“ şi au succes în ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au învăţat „afară“ şi au succes în ţară

  Doi tineri care au studiat în străinătate s-au întors convinşi că vor face o diferenţă în România. Raluca Hriţcu şi Mircea Crisbăşanu vorbesc despre motivele pentru care s-au întors acasă şi despre planurile de viitor.

 • Succes fabricat în lumea virtuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Succes fabricat în lumea virtuală

  Cum au devenit doi tineri fenomene muzicale internaţionale şi cum o altă gaşcă a răspândit o epidemie naţională de râs cu un serial făcut într-un dormitor. Fenomene ca Inna, Edward Maya sau tinerii de la Creative Monkyez – cei care au lansat seria roboţilor Mo şi F.O.C.A. – vorbesc despre schimbările lumii de media şi entertainment.

 • Programaţi pentru succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Programaţi pentru succes

  Din ce în ce mai mulţi români sunt interesaţi de programarea neuro-lingvistică (NLP), care promite atingerea excelenţei în viaţă, dar şi în carieră. Dacă la început cei interesaţi învăţau mai mult prin propria documentare, bazată în principal pe lecturi, acum, cursurile de NLP au devenit populare.

 • Oamenii de succes gândesc diferit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii de succes gândesc diferit

  Cei care reuşesc în viaţă nu sunt mai inteligenţi sau mai talentaţi decât ceilalţi. Doar gândesc altfel decât majoritate. Psihologul Heidi Grant Halvorson enumeră pentru publicaţia „The Huffington Post“ lucrurile care fac diferenţa între oamenii de succes şi restul lumii.

 • Elevii brăileni iniţiază afaceri de succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elevii brăileni iniţiază afaceri de succes

  Aula Universităţii „Constantin Brâncoveanu" a găzduit manifestarea „Firma de exerciţiu - simularea unei afaceri" în cadrul căreia şase firme virtuale create de liceenii brăileni şi-au prezentat structura şi planul de afaceri.

 • Controverse: Cărţile care îţi promit succesul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Controverse: Cărţile care îţi promit succesul

  Publicaţiile motivaţionale se vând bine, deşi scepticii spun că ele le dau speranţe false celor care îşi doresc să obţină fericirea „în câţiva paşi“. Unii cred în ele, alţii - nu. Specialiştii spun că trebuie să ştii ce cărţi de dezvoltare personală să alegi. Pentru a vedea rezultatele, trebuie să aplici ceea ce citeşti, mai recomandă ei.

 • Doi roboţi născuţi la Cluj cuceresc Internetul (VIDEO)
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi roboţi născuţi la Cluj cuceresc Internetul (VIDEO)

  Filmuleţele cu MO, robotul burtos ruginit de la băutură şi camaradul său, F.O.C.A., au făcut deja peste un milion de vizionări pe internet. Primul filmuleţ cu MO şi F.O.C.A., numit simplu „Tatuaj“ şi lansat pe youtube în urmă cu două săptămâni, a ajuns până ieri la ora 13.00 la aproape 530.000 de vizionări.

 • Actorii români se duc spre Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Actorii români se duc spre Hollywood

  Succesul lui Dragoş Bucur în filmul „The Way Back“ atrage atenţia asupra fenomenului de migraţie a tinerilor interpreţi români spre filmele occidentale. „Washington Post“ scrie despre Dragoş Bucur că este un actor „excepţional“, situându-l de aceeaşi parte cu Colin Farrell şi Ed Harris – protagoniştii filmului.

 • Grădinarul devenit businessman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grădinarul devenit businessman

  Loránd Szász, 28 de ani, a plecat la muncă în Portugalia ca grădinar şi s-a întors în ţară cu o idee care l-a transformat în om de afaceri de succes. Întors în ţară, Loránd Szász a înfiinţat la Cluj o firmă de consultanţă în afaceri, după o idee preluată din străinătate.

 • Succesul, asigurat de strămoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Succesul, asigurat de strămoşi

  Pare o modalitate neobişnuită de a avea succes, dar cercetătorii austrieci şi germani susţin că dă rezultate foarte bune. Pentru a reuşi să iei un examen sau să fii angajat în urma unui interviu trebuie doar ca, înainte să intri la probă, să-ţi petreci aproximativ cinci minute gândindu-te la strămoşii tăi, notează publicaţia britanică „The Daily Mail“.

 • Salvat de un „copil“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvat de un „copil“

  Galata lui Hagi a câştigat ultimul meci de campionat în 2010 prin reuşita unui puşti de 20 de ani de la echipa secundă a clubului. Succesul împotriva celor de la Konyaspor (1-0) era vital pentru ca Hagi şi Galata să abordeze în linişte pauza competiţională din această iarnă.

 • TOP: Diplome pentru firmele gălăţene care au
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  TOP: Diplome pentru firmele gălăţene care au "fentat" criza

  Întreprinzătorii gălăţeni s-au strâns ieri pentru a-i premia pe "fruntaşii", care reuşesc să „fenteze" recesiunea. Performerul anului este Arcada Company situată pe Locul al doilea în Topul naţional al întreprinderilor mijlocii.

 • „Zilele Filmului Românesc” la Brăila, un succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Zilele Filmului Românesc” la Brăila, un succes

  Festivalul a readus producţiile autohtone în atenţia publicului. Şase filme româneşti au rulat timp de trei zile la Teatrul „Maria Filotti". Prima ediţie a „Zilelor Filmului Românesc" s-a încheiat cu filmul „Amintiri din Epoca de Aur 2". Organizatorii consideră că evenimentul a fost un succes total.

Modifică Setările