Stiri despre reactii

  403 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tamaş: „N-avem forţă nici ca ţară, nici ca echipă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tamaş: „N-avem forţă nici ca ţară, nici ca echipă“

  Fundaşul lui West Bromwich Albion crede că naţionala lui Răzvan Lucescu reflectă exact situaţia dificilă pe care o traversează România în această perioadă de criză. Gabi Tamaş a jucat contra Franţei al 50-lea meci al său pentru echipa naţională. O aniversare cu ghinion pentru fotbalistul care a debutat sub tricoul galben în februarie 2003.

 • „Regret că cei care au rămas în ţară suferă mai mult“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Regret că cei care au rămas în ţară suferă mai mult“

  „Umilită în ţară, angajată la ONU", povestea unei tinere românce care are o carieră de succes la New York după ce sistemul românesc de învăţământ i-a dat o palmă exact la începutul carierei a stârnit zeci de comentarii pe www.adevarul.ro.

 • Jucătorii de la Urziceni cred că pot trece de Zenit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jucătorii de la Urziceni cred că pot trece de Zenit

  Jucătorii echipei Unirea Urziceni au apreciat că remiza cu Zenit Sankt Petersburg, din preliminariile Ligii Campionilor, reprezintă un rezultat echitabil, precizând că există şanse de calificare, chiar dacă returul va fi dificil.

 • Botoşani: Se bate pasul pe loc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Se bate pasul pe loc

  Lucrările la calea de rulare din municipiu au fost sistate. Municipalitaea dă vina pe timpul ploios, în timp ce şoferii strâng din dinţi de fiecare dată când nimeresc în gropile şi şanţurile rămase în urma constructorilor.

 • Cum să ţii în frâu „fiara“ din tine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ţii în frâu „fiara“ din tine

  Cu toţii avem momente de furie în care simţim că suntem pe punctul de a o lua razna. Cum ne-am putea controla emoţiile pentru a nu regreta apoi? Vorbe usturătoare, ţipete, obiecte aruncate la întâmplare sau pur şi simplu lovituri aplicate celor care ne scot din sărite. Toate sunt reacţiile „nebuniei oarbe“.

 • Vaticanul este sufocat de preoţii pedofili
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vaticanul este sufocat de preoţii pedofili

  În urma cazurilor de abuzuri sexuale comise de preoţii din Irlanda, presa din Peninsulă a făcut o recenzie a scandalurilor sexuale la nivel mondial cu care Vaticanul s-a confruntat.

 • Dragomir:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragomir: "Preferam Franţa în primul meci"

  Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a comentat programul reprezentativei în viitoarele preliminarii şi spune că România are un culoar favorabil pentru calificarea la Campionatul European.

 • Mutu, prins dopat şi după Lazio-Fiorentina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mutu, prins dopat şi după Lazio-Fiorentina

  Atacantul a fost găsit pozitiv la un control anti-doping şi riscă o suspendare cuprinsă între unu şi patru ani. Românul a luat un medicament pentru slăbire fără a avea aprobarea celor de la Fiorentina. După ce în 2004 a consumat cocaină, „Briliantul“ recidivează acum, în corpul său fiind găsite substanţe folosite pentru creşte­rea capacităţii de efort.

 • Tăriceanu:
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu: "PNL nu e un căţeluş al PSD"

  Cele mai recente rezultate oficiale date de BEC îl arată pe Băsescu câştigător cu 50,33%, in faţa lui Mircea Geoană care are 49,66%. În ciuda sondajelor, Băsescu şi-a păstrat convingerea că va câştiga cursa electorală, în timp ce Geoană ţinea discursul de mulţumire pentru victoria obţinută.

Modifică Setările