Stiri despre radu stroe

  170 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gogomăniile politicienilor din jurul tragediilor care au marcat România: Apuseni şi Caracal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gogomăniile politicienilor din jurul tragediilor care au marcat România: Apuseni şi Caracal

  Evenimentele din ultimii ani au arătat că, de fiecare dată când o tragedie ia pe nepregătite România, politicienii se arată şi mai nepregătiţi prin declaraţii controversate sau chiar revoltătoare. Acum, odată cu cazul de la Caracal, Ecaterina Andronescu s-a remarcat după ce a declarat că a învăţat să nu se urce în maşina unui străin, iar preşedintele USR Dan Barna a spus că tragedia nu ar fi avut loc dacă el ar fi fost preşedintele ţării.

 • Avalanşă de cereri de renunţare la titlul de doctor. Printre cei care nu mai vor să fie doctori: Radu Stroe şi procurorul general adjunct, Bogdan Licu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avalanşă de cereri de renunţare la titlul de doctor. Printre cei care nu mai vor să fie doctori: Radu Stroe şi procurorul general adjunct, Bogdan Licu

  Nouă personalităţi publice vor să renunţe de bună-voie la titulatura de doctor, obţinută la Academia Naţională de Informaţii Mihai Viteazu. Printre cei care vor să renunţe la titlul de doctor se numără: fostul ministru de Interne, Radu Stroe, fostul ministru al Apărării, Mihai Stănişoară, procurorul general adjunct al României, Bogdan Licu. Ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, spune însă că aceştia nu pot renunţa la titlul de doctor.

 • Cum îl părăsesc
pe Tăriceanu oamenii cu greutate din partid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îl părăsesc pe Tăriceanu oamenii cu greutate din partid

  Lansat cu mare fast în vara anului trecut, Partidul Liberal Reformator, condus de Călin Popescu Tăriceanu, riscă deja să se destrame, în ciuda reuşitei de a se înregistra ca partid politic. Parlamentarii PLR nu mai cred în proiectul politic propus de Tăriceanu şi părăsesc rândurile partidului unul câte unul. Ultimul pe lista plecărilor este fostul ministru al Apărării, deputatul Mihai Stănişoară.

 • Fostul ministru Radu Stroe, audiat în cazul tragediei din Munţii Apuseni: „Din punctul de vedere al MAI, nu se putea face nimic altfel”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fostul ministru Radu Stroe, audiat în cazul tragediei din Munţii Apuseni: „Din punctul de vedere al MAI, nu se putea face nimic altfel”

  Fostul ministru de Interne Radu Stroe a declarat vineri, la ieşirea din sediul Parchetului General, că a fost audiat ca martor în dosarul privind accidentul aviatic din Apuseni şi că MAI nu putea proceda altfel decât a făcut-o în cazul intervenţiei de după prăbuşirea avionului. Şi Ramona Mănescu, fostul ministru al Transporturilor, este aşteptată să dea declaraţii la Parchetul General.

 • Foştii miniştri Ramona Mănescu şi Radu Stroe, reprogramaţi pentru audierea în dosarul accidentului aviatic din Apuseni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Foştii miniştri Ramona Mănescu şi Radu Stroe, reprogramaţi pentru audierea în dosarul accidentului aviatic din Apuseni

  Foştii miniştri Ramona Mănescu şi Radu Stroe au fost citaţi, marţi, la Parchetul General pentru a da declaraţii în dosarul privind accidentul aviatic din munţii Apuseni, dar audierea lor a fost amânată pentru o dată ulterioară, întrucât aceştia nu s-au putut prezenta. În urma acelui accident, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion au murit.

 • Doi foşti miniştri vor fi audiaţi în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi foşti miniştri vor fi audiaţi în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni

  Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, fostul şef de la Interne, Radu Stroe şi actualul şef al STS, Marcel Opriş, au fost citaţi în dosarul accidentului aviatic din Munţii Apuseni, în urma căruia şi-au pierdut viaţa piloul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion, iar alţi patru medici şi copilotul au fost răniţi.

 • Proscrişii din PNL şi-au făcut fundaţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Proscrişii din PNL şi-au făcut fundaţie

  PROIECT Călin Popescu Tăriceanu, împreună cu alţi liberali excluşi din PNL, au anunţat, cu surle şi trâmbiţe,  înfiinţarea unui nou partid liberal, însă, în final, au lansat doar un ONG cu nume cel puţin pompos: „Grupul de Iniţiativă pentru păstrarea identităţii liberale“

 • O poveste cu un
şifonier
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O poveste cu un şifonier

  Scriu aici pentru a doua oară despre Crin Antonescu şi follow-erii domniei-sale, adică restul PNL. Amicii şi cititorii or să creadă că am căzut în patima politicii şi, mai grav decât atât, că am optat pentru o tabără anume.

 • Diptic MAI (I) - Siguranţă fără asigurare şi permis?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Diptic MAI (I) - Siguranţă fără asigurare şi permis?

  Poliţistul cu funcţie înaltă dar posesor de permis de conducere fals va fi încă o ştire dată degrabă uitării. Totodată, se va pune încă o batistă pusă pe ţambalul plin de nereguli stridente, strigătoare la cer, al Poliţiei Române. Astfel se va rata încă o dată, conştiincios, ocazia de a se face curat în ograda MAI.

 • Radu Stroe a fost exclus din PNL. Pentru a treia oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Stroe a fost exclus din PNL. Pentru a treia oară

  Biroul Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis astăzi excluderea din formaţiune a fostului ministru de Interne, Radu Stroe, după ce acesta a declarat că nu ştie dacă îl va susţine pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale.

 • PNL începe prigoana
celor care regretă guvernarea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL începe prigoana celor care regretă guvernarea

  CONFLICT Conducerea liberală se pregăteşte să-l excludă pe Radu Stroe din partid, după ce fostul ministru de Interne a declarat că nu ştie dacă îl va vota pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale

 • Crin Antonescu: Uniunea Europeană nu mai poate continua aşa, s-a anchilozat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu: Uniunea Europeană nu mai poate continua aşa, s-a anchilozat

  Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, dar şi europarlamentarul Norica Nicolai, precum şi liderul grupului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, au vorbit luni, la Realitatea TV, despre strategia PNL pentru europarlamentare, într-o Uniune Europeană care se confruntă cu provocările extremiştilor, dar şi cu lipsa de viziune.

 • Orban, despre
Stroe : „În stare de război, trădătorii se împuşcă. Să-şi dea demisia din
partid“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Orban, despre Stroe : „În stare de război, trădătorii se împuşcă. Să-şi dea demisia din partid“

  Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat, luni, că Uniunea Social Liberală trebuie desfiinţată oficial şi, referitor la declaraţiile colegului său de partid, Radu Stroe, a insistat că acesta ar trebui să demisioneze din formaţiune, după susţinerea arătată social-democraţilor. “În stare de război, trădătorii se împuşcă”, a mai spus Orban.

 • Dacă Aura Ion era fiică
de ministru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacă Aura Ion era fiică de ministru

  „Dacă era copil sau fiu de ministru, era toată armata acolo, erau toţi, îi salvau copilul, dar pe copilul meu... studenta fără nume, care nu a avut nume până în ultimul moment...“. Astfel şi-a exprimat tatăl Aurei Ion revolta împărtăşită, probabil în acel moment, de toţi părinţii faţă de dublul standard al instituţiilor.

 • România defectă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România defectă

  A fost nevoie de o tragedie aviatică soldată cu doi morţi şi cinci răniţi ca o ţară întreagă să constate şi să se indigneze parcă mai solidar decât în alte dăţi în faţa unei stări de fapt cu care ne confruntăm zilnic fiecare dintre noi.

 • A picat prost
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A picat prost

  Avionul cu echipaj medical din Apuseni a picat prost pentru toată lumea. A picat fix în mandatul domnului Stroe, care a picat examenul de bun simţ, şi a picat apoi din funcţia de ministru. Prost a mai picat domnul Stroe din situaţia asta, cum i-a fost tot mandatul.

 • Pe cont propriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe cont propriu

  Primul ministru îşi frecă cu un gest reflex rădăcina nasului. Mii de ace îi înţepau ochii, iar rama ochelarilor îl strângea ca o menghină. Nu dormise mai mult de trei ore în ultimele patru zeci şi opt, dacă dormit se putea numi moţăială din scaun între două apeluri pe firul direct cu Şova sau cu Antonescu, poreclit de secretară ceasornicul elveţian pentru că suna întotdeauna la 6:30 înainte de a pleca la Senat.

 • PNL presimte dezastrul spre care se îndreaptă
USL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PNL presimte dezastrul spre care se îndreaptă USL

  PNL plăteşte la greu accidentul de avion din Apuseni. Internele, ROMATSA, IGSU, jandarmii, mai toate instituţiile care au acţionat haotic, fără coordonare, se află în parohia miniştrilor PNL.

 • Un expert desluşeşte posibilele cauze ale accidentului din Apuseni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un expert desluşeşte posibilele cauze ale accidentului din Apuseni

  Aeronava BN2, care s-a prăbuşit luni în Munţii Apuseni, era dotată cu echipament de localizare pentru situaţii de urgenţă (ELT), însă acesta nu a funcţionat pe frecvenţa prevăzută de Regulament (406 MHz), ci pe o alta (121,5 MHz), a cărei recepţie pe plan internaţional a fost dezactivată încă din 2009.

 • Radu Stroe a plecat. Ramona Mănescu tace
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Stroe a plecat. Ramona Mănescu tace

  Radu Stroe a demisionat din fruntea Ministerului de Interne, după trei zile de presiuni mediatice. Ramona Mănsescu, ministrul Transporturilor, ar trebui şi ea să demisioneze, pentru că instituţia pe care o conduce nu a gestionat situaţia unui accident aviatic, aşa cum legea o cere.

Modifică Setările