Elena Udrea: Demisia lui Radu Stroe nu are nimic in comun cu onoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea Foto: Marian Iliescu
Elena Udrea Foto: Marian Iliescu

Elena Udrea crede că liberalul Radu Stroe a demisionat ca să reducă prejudiciile de imagine suferite de guvern, şi nu ca urmare a eşecului inregistrat în gestionarea unei situaţii de urgenţă.

„Ar fi fost o demisie de onoare dacă Radu Stroe ar fi demisionat atunci, pe loc. Demisia a survenit ca urmare a presiunii opiniei publice asupra guvernului. Atunci când are ocazia să facă ceva pentru oameni, Victor Ponta se încurcă în negocieri politice. Ponta a ratat ocazia să îl demită pe Radu Stroe“, a spus Elena Udrea.

Deputatul PDL arată şi către alţi doi vinovaţi.„Demisia lui Radu Stroe nu îi exonerează de răspundere pe miniştrii transporturilor şi sănătăţii, care aveau şi ei responsabilitaţi legale în gestionarea efectelor accidentului. Avem un guvern incapabil să acţioneze în vremuri de criză şi în situaţii de criză. În afara de faptul ca s-a intalnit cu ciobanul Ghiţă, Guvernul nu a facut nimic pozitiv“, spune Udrea.

„Avem o guvernare manelizata, care spumeaza în faţa camerelor TV şi care dispare când trebuie să trebuie să treaca la treaba. Victor Ponta a reuşit să manelizeze functia de prim-ministru, în timp ce un intreg popor canta Of, viaţa mea!", conchide Udrea.

Citeşte şi:

Valeriu Zgonea a văzut alt raport MCV

Ponta şi Cazanciuc susţin că raportul MCV a fost programat „de mult timp“ în ianuarie

Olanda aşteaptă raportul MCV pentru a se pronunţa în privinţa aderării României la Schengen

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite