Stiri despre promotii

  185 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Promoţii-capcană în marile magazine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Promoţii-capcană în marile magazine

  Ieşenii care merg la shopping şi în magazinele din Occident spun că acolo reducerile sunt mult mai atractive decât la noi.

 • Focşani: Magazinele au dat startul reducerilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Magazinele au dat startul reducerilor

  Aproape toate vitrinele magazinelor din Focşani afişează oferte atrăgătoare pentru produsele de sezon. După un an nefast pentru comercianţi şi o criză economică persistentă, consumatorii se înghesuie la reducerile de 30, 50 sau chiar 70 % din preţul iniţial.

 • Românii trec graniţa pentru cumpărături mai ieftine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii trec graniţa pentru cumpărături mai ieftine

  Românii care locuiesc în vestul ţării preferă să meargă în Ungaria pentru a-şi face cumpărăturile pentru sărbătorile de iarnă. Aceştia susţin că preţurile sunt mai mici decât în România, iar calitatea produselor este superioară.

 • A început goana după cadoul perfect de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A început goana după cadoul perfect de Crăciun

  Spre deosebire de anii trecuţi, nu se mai vând bine bijuteriile şi hainele, ci televizoarele, frigiderele şi maşinile de spălat.Pentru a atrage clienţii, majoritatea magazinelor au venit cu oferte de sărbători, care mai de care mai atractive. Însă, focşănenii au devenit ceva mai zgârciţi din cauza crizei.

 • Bistriţenii sperie criza cu bani cash
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bistriţenii sperie criza cu bani cash

  Mania cumpărăturilor a pus stăpânire pe bistriţeni .Electronicele şi electrocasnicele se vând pe bandă în magazinele din oraş. Bistriţenii preferă obiectele de uz casnic de firmă şi le plătesc cu banii jos

 • Sibiu: Promoţiile şi evenimentele speciale scapă cluburile de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sibiu: Promoţiile şi evenimentele speciale scapă cluburile de criză

  Afectaţi tot mai mult de criza economică, reprezentanţii cluburilor sibiene caută tot felul de soluţii pentru a supravieţui. Promoţiile par să prindă cel mai bine la public în această perioadă. Chiar şi aşa, patronii cluburilor sibiene spun că vânzările au scăzut cu până la 40%.

 • Ce promoţii au băncile de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce promoţii au băncile de Sărbători

  Dacă la finele lui 2008 băncile promovau numai depozite, acum aruncă în piaţă şi oferte de creditare. Apropierea Sărbătorilor de Iarnă este un prilej bun pentru instituţiile bancare să dezvolte campanii promoţionale pentru produsele lor, de la depozite la credite şi carduri de cumpărături.