Stiri despre petre barbu

  385 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Manipulare şi minciuni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manipulare şi minciuni

  Toţi am fost vinovaţi. Pentru că l-am suportat pe Ceauşescu. Toţi am fost comunişti. Pentru că am acceptat comunismul. Toţi am colaborat. Pentru că am tăcut. Toţi suntem vinovaţi pentru România de azi.

 • Matematica şi poneii coloraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matematica şi poneii coloraţi

  Petre Barbu e un scriitor special. Cei care recunosc asta şi apreciază felul lui aparte de a privi realitatea prin descărcări suprarealiste care i-ar putea  revela mai bine misterul nu aşteaptă de la scrierile sale altceva decât ele îi pot oferi.

 • Iubitele
noastre branduri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubitele noastre branduri

  Vreau şi eu un Tuborg!... N-ai Tuborg? Atunci, dă-mi un Ursus!... Noroc, la mulţi ani, să-ţi fie barul plin de clienţi tot anul!... Uite, dom’le, că şi „norocul“ ăsta este un brand: berea Noroc!

 • Livada mea cu vişini
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Livada mea cu vişini

  Ultima zi a anului este la fel de apăsătoare ca Actul al IV-lea al piesei „Livada cu vişini“ de Cehov*. M-am obişnuit să citesc această piesă în ultima zi. Ştiu că n-am să înţeleg totul, dar încerc să învăţ cum să mă despart de anii mei.

 • România, mai sus în top!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, mai sus în top!

  De ce suntem pe ultimele locuri în clasamentele Uniunii Europene? De ce? Cum putem să ieşim din „zona retrogradării“ şi să ducem România undeva pe la jumătatea topurilor?

 • România cheală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România cheală

  Cine m-a minţit? România? Istoria? Românii m-au minţit? Comuniştii? Ruşii? Nu mi-e clar, nu pot să-l identific pe mincinos, dar mă simt minţit, înşelat şi fraierit.

 • Biata noastră inovaţie!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Biata noastră inovaţie!

  Vreau să fiu inovator! Nu, inovativ, ci inovator! Să declar că sunt inovator. Nu ştiu ce înseamnă, dar sună bine. Să postez pe Facebook că, într-adevăr, sunt un tip inovator.

 • Shaorma greu de mâncat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Shaorma greu de mâncat

  E trecut de zece noaptea. Sorin înfulecă. Tu mai tragi un gât de Pepsi, poate îţi trece greaţa de la shaorma asta greţoasă. Cine a fost cu ideea să vă opriţi la shaormerie?

 • Inteligenţa Artificială
ameninţă România?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inteligenţa Artificială ameninţă România?

  Iohannis, Dăncilă, Toader, Andruşcă, chiar şi Liviu Dragnea... Nu cumva toţi ăştia, şi nu numai ei, sunt produse ale Inteligenţei Artificiale? Poporul român îi recunoaşte drept oameni, în carne şi oase... Dar dacă nu sunt?

 • Centenarul
la promoţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centenarul la promoţie

  Hotărât lucru, se duce anul şi Centenarul nu i-a unit pe români. Păcat, mare păcat! Dar să privim partea „plină a paharului“: Centenarul ca instrument de marketing. Da, aici afacerea a reuşit!

 • Lăsaţi-mă să traversez pe
verde!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lăsaţi-mă să traversez pe verde!

  Ce şanse sunt să te calce o maşină pe trecere de pietoni, în Bucureşti, când traversezi regulamentar, ziua, pe lumină, cu semaforul verde? Sunt mari şanse, poţi să câştigi şi la pariuri!

 • Creionul
galben
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Creionul galben

  De unde ţi-ai cumpărat creionul ăsta galben? Este un creion negru, HB, cu radieră, dar e vopsit în galben. Are o secţiune triunghiulară. Adică, dacă îl secţionezi transversal cu un plan va rezulta un triunghi cu vârfurile rotunjite.

 • Hai la festival!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai la festival!

  Du-te şi tu la un festival! Sunt multe, ai de unde alege: festivalul castanelor, scrumbiei, vinului, animalelor de companie, plouă cu festivaluri!

 • Caut
un lider
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caut un lider

  Mi-aş dori să apuc să trăiesc vremea în care să recunosc că, în sfârşit!, românii sunt conduşi de un lider. Nu mă hazardez să fac teoria liderului, sunt destui specialişti în Resurse Umane care se pricep la lideri.

 • Cum să ne umplem viaţa?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ne umplem viaţa?

  Dacă tot n-aveam ce face, pentru că nu prea mai este de muncă în România, trebuie să ne umplem timpul, adică viaţa, cu lucrurile importante ale societăţii noastre.