Gol puşcă

0
0

Halatul e ud, slipul la fel, trebuie să te ştergi cu răbdare, dar n-ai răbdare. Eşti singur în vestiar. Trebuie să profiţi şi să te schimbi până vine cineva.

Îţi freci spinarea cu prosopul, aşa, îmbrăcat cu halatul ud pe tine. Dă-ţi jos halatul! Nu-l dai. Dacă intră unul şi te vede aşa, gol? Ai vrut înot, poftim înot! Şterge-te, usucă-te, schimbă-te, ce mare deranj şi cu înotul ăsta, mai bine rămâneai acasă să faci un bridge pe calculator! Şi sunt atâţia înotători. Toţi dau din braţe ca palele unei elice la turaţie maximă. N-ai venit aici ca să te iei la întrecere cu ei, să te antrenezi pentru campionatul mondial, ştii pentru ce-ai venit... Ai înotat ceva, dar cu schimbatul e mai greu. Eşti beteag? Ce tot te fandoseşti atâta? Ţi-e ruşine, pur şi simplu ţi-e ruşine să te vadă unul sau altul că eşti aşa cum eşti: slăbănog, cocârjat... Dacă-ţi „fotografiază ouţele“, Doamne fereşte!, şi va râde în gând? Şterge-te bine şi caută-ţi chiloţii!, unde sunt ochelarii?, vezi în buzunarul din faţă al genţii! Îţi tremură şi mâinile. Poate ar trebui să iei nişte lecţii de înot. Hai, dom’le, că nu te duci la mondiale! Să mai vii pe-aici, că respiri mai bine. Nu mai vii niciodată! E ultima dată! Unde, dracu’, sunt chiloţii? Dacă se deschide uşa şi te văd aşa, cu halatul ud pe tine! Îi urăşti pe cei care intră în grup, către trei, câte patru o dată, tremură muşchii pe ei, trosnesc a sănătate, forţă, sunt ca nişte delfini în bazin, îţi vine să fugi, să te schimbi în closet, nu, niciodată în closet, miroase!

În armată nu ai voie să ai intimitate. Cine vrea intimate moare în armată.

Ce bine era în armată! Da, în armata ta, la Marină! Nu-ţi păsa că te vedea tot plutonul cum te frecai pe spinare sub duş. Bărbaţi tineri, altă vârstă, altă putere, nu vă păsa de intimitate. În armată nu ai voie să ai intimitate. Cine vrea intimate moare în armată. Până la urmă, a fost mişto, nouă luni la Marină, ai învăţat să înoţi, uite că n-ai pierdut vremea degeaba! Cum se plâng unii care au făcut la infanterie sau artilerie. Marina e armă de elită. Dar tu nu mai eşti demult de „elită“. Dai din mâini în apă ca o căruţă şi te plângi că nu-ţi găseşti chiloţii... Ba i-ai găsit, bagă-i pe sub halat, nu te vede nimeni, asta este intimitatea într-un vestiar, trebuie să accepţi că nicăieri pe lumea asta nu mai ai intimitate, toată lumea îţi cunoaşte mişcările, Google sigur ştie că eşti la înot, pentru că Google a înregistrat căutarea ta ca să vezi programul bazinului, deci Google ştie că acum îţi tragi chiloţii, şi banca ta ştie că ai plătit cu cardul intrarea la bazin şi când ai să ieşi pe hol, ca să-ţi usuci părul la feon (usucă-te bine, să nu răceşti la cap!), camera video o să te ia în primire, totul se monitorizează, puah!, toţi sunt cu ochii pe tine, mai bine era în armata aia, goi puşcă, în intimitatea voastră, vă hlizeaţi sub duş, fericiţi că aveaţi apă caldă, ce vremuri!

Îţi tragi tricoul, şosetele, pantalonii, uite că ţi s-au udat la genunchi, strânge-ţi catrafusele şi fugi, că n-ai chef să-l vezi pe unul despuiat, eşti bărbat serios, cu armata făcută!

Mai multe - Opinii

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite