Stiri despre pepene rosu

  27 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cui îi este interzis pepenele roşu, cel mai puternic diuretic. Fructul verii, bogat în  vitamina C, spală toxinele din corp
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cui îi este interzis pepenele roşu, cel mai puternic diuretic. Fructul verii, bogat în  vitamina C, spală toxinele din corp

  În timpul verii, toropiţi de căldura sufocantă, pepenele ne ajută să depăşim perioadele critice. Previne instalarea unei stări de deshidratare, stimulează imunitatea prin intermediul limfocitelor şi creşte astfel rezistenţa organismului la infecţii. Vitamina C protejează organismul de actiunea nocivă a radicalilor liberi.

 • Top 5 alimente care te menţin hidratată în timpul verii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 5 alimente care te menţin hidratată în timpul verii

  Vara este sinonimă cu îngheţata şi băuturile reci. Produsele reci scad temperatura corpului şi, de asemenea, elimină toxinele din organism. Pentru că este sezonul în care trebuie să te hidratezi foarte bine, iată ce fructe şi legume nu ar trebui să-ţi lipsească din dieta zilnică.

 • Cel mai bun smoothie cu pepene roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai bun smoothie cu pepene roşu

  Eşti în căutarea unei reţete răcoritoare de vară? Atunci trebuie să încerci acest smoothie delicios! Ai nevoie de doar patru ingrediente simple: pepene, mentă, miere şi apă. Iar rezultatul este de-a dreptul excepţional! Această băutură răcoritoare cu pepene roşu este savuroasă, iar menta îi dă un plus de gust. Ai nevoie de 5 minute pentru preparare şi ai obţinut un smoothie simplu şi delicios, pe care îl poţi consuma în fiecare zi de vară.

 • Pepenele roşu, un excelent diuretic. Fructul-medicament al verii care ţine inima sănătoasă şi curăţă rinichii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele roşu, un excelent diuretic. Fructul-medicament al verii care ţine inima sănătoasă şi curăţă rinichii

  Vedeta verii, deliciosul pepene roşu, cel mai răcoritor fruct în zilele toride, este practic o multivitamină. Bogat în vitamina A, B6 şi C, având un conţinut de apă de 95%, pepenele este o reală binefacere pentru sănătate. Deşi s-ar crede că nu are contraindicaţii, medicii spun că este interzis diabeticilor, persoanelor care suferă de gastrită cronică, ulcer, colită ori diaree.

 • Trucurile care te ajută să alegi un pepene copt şi zemos fără să-i faci dop
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucurile care te ajută să alegi un pepene copt şi zemos fără să-i faci dop

  Fiecare are metoda proprie de a descoperi un pepene dulce şi zemos atunci când merge la piaţă. Trucuri învăţate de la bunici, părinţi sau de la producătorii care vin să-şi vândă marfa, iată care sunt cele mai bune metode pentru a te asigura că pui pe masă felii delicioase de pepene. Forma sau aspectul cojii sunt numai câteva dintre detaliile de care trebuie să ţinem cont.

 • Zece curiozităţi despre pepenele roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece curiozităţi despre pepenele roşu

  Pepenele este de departe cel mai răcoritor fruct din timpul verii. Nutriţioniştii îl laudă pentru numeroasele beneficii pe care le aduce organismului.

 • VIDEO 7 motive ca să mănânci pepene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO 7 motive ca să mănânci pepene

  Ce poate fi mai bun şi mai sănătos decât o felie de pepene într-o zi toridă de vară? Pe lângă faptul că e deosebit de răcoritor, pepenele are şi o mulţime de proprietăţi curative. Iată câteva dintre ele.

 • FOTO

Povestea lubeniţei de Sadova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Povestea lubeniţei de Sadova

  30 de ani, trei generaţii, muncă asiduă şi mult suflet. Asta înseamnă pe scurt povestea unei familii din Dolj, care a cucerit clienţii pieţei Diamant din Târgu-Mureş. Familia Dogaru întruchipează producătorul român, care cu multă trudă reuşeşte să evite samsarii şi îşi vinde propria marfă la tarabă. E nevoie de implicare şi de loialitate pentru a-ţi păstra clienţii atâţia ani, iar oamenii care îi cunosc ştiu să îi aprecieze.

 • De ce e bine să consumi pepene roşu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce e bine să consumi pepene roşu

  Pe lângă faptul că este un aliment alcătuit din apă şi zahăr, pepenele roşu conţine şi numeroase vitamine, minerale, antioxidanţi şi puţine calorii. Iată de ce este bine să-l incluzi în regimul alimentar!

 • Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 băuturi răcoritoare şi detoxifiante

  Pentru a face consumul apei mai atractiv, apelează la un truc simplu şi eficient: adăugă câteva fructe sau legume proaspete pentru a-i da aromă şi a-i îmbunătăţi gustul. Nu doar că te vei hidrata mai bine, ci vei beneficia şi de o optimizare a procesului de detoxifere.

 • Cinci alimente
care te pot ajuta să scapi de durerile de cap
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci alimente care te pot ajuta să scapi de durerile de cap

  Nutriţioniştii susţin că un rol esenţial în tratarea durerilor de cap este cunoaşterea propriului organism, dar pe lângă acest element trebuie luate în considerare şi diferite alimente care acţionează pozitiv în tratarea afecţiunilor întâlnite la acest nivel.

 • Fructe
recomandate celor care vor să-şi dezvolte masa musculară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fructe recomandate celor care vor să-şi dezvolte masa musculară

  Fructele nu fac parte de cele mai multe ori din dietele celor care merg la sală pentru a-şi mări masa musculară sau pentru a-şi defini corpul, dar acest tip de alimente sunt indicate pentru conţinutul lor de vitamine, minerale şi antioxidanţi.

 • Pepenele roşu este bun împotriva febrei musculare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pepenele roşu este bun împotriva febrei musculare

  Cele mai bune idei pentru a lupta împotriva febrei musculare vin de la atleţi, cei care suferă cel mai mult de pe urma acesteia. Creativitatea lor în combaterea acestor dureri nu are margini, sugerând chiar şi sucul de la murături. Însă, de multe ori, studiile le dau dreptate: cel mai bine funcţionează remediile făcute în casă. Sucul de pepene roşu poate fi cea mai gustoasă soluţie împotriva durerilor de muşchi.

Modifică Setările