Stiri despre pauza

  72 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Jiu: Pauză de sărbători: Examenele pentru permis vor fi reluate în 2011
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Pauză de sărbători: Examenele pentru permis vor fi reluate în 2011

  Începând de mâine, examinarea candidaţilor care doresc să devină şoferi va fi suspendată. Vineri a fost ultima zi din 2010 în care au fost evaluaţi candidaţii înscrişi  în vederea obţinerii permisului de conducere, urmând ca activitatea să fie reluată după 10 ianuarie 2011.

 • Inedit: directori la liceu și DJ la petrecerile elevilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inedit: directori la liceu și DJ la petrecerile elevilor

  Directorii Liceului „Henri Coandă“ din Craiova au găsit reţeta apropierii de elevii lor: orele sunt serioase, iar pauzele sunt muzicale. Petrecerile elevilor craioveni sunt animate chiar de profesorii lor pasionaţi de muzică electronică.

 • Ce nu-mi place la liceul meu: „Vreau pauze mai lungi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce nu-mi place la liceul meu: „Vreau pauze mai lungi“

  Laura Dincă (foto) are 18 ani şi este elevă la Liceul Economic din Craiova. Ea este nemulţumită de durata pauzelor dintre orele de curs. Laura se plânge că niciodată nu are timp să se „aerisească“ pentru câteva minute.

 • Când creierul intră pe pilot automat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când creierul intră pe pilot automat

  Multă vreme s-a crezut că, atunci când ne relaxăm, creierul ia şi el o pauză. Cu toate acestea, recent, s-a demonstrat că, de fapt, atunci când ne zboară gândurile, o parte din circuitele neuronale sunt foarte active.

 • Restricţii în şcoli ca în armată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Restricţii în şcoli ca în armată

  Şcolile au mână liberă la realizarea codului de conduită a elevilor. Unii directori profită şi introduc în regulament norme ciudate. Nu ai voie să vii cu bicicleta la şcoală, să alergi pe hol, să te joci cu mingea în curtea şcolii sau să stai în clasă în pauză. Iată ce prevăd unele regulamente din şcolile din România.

 • Ora 11.00? Luaţi o pauză de cafea!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ora 11.00? Luaţi o pauză de cafea!

  Cercetătorii au descoperit formula prin care se pot calcula momentul perfect şi contextul adecvat pentru a savura cafeaua. O echipă de universitari susţine că a descoperit o formulă ce demon­strează că ora 11.00 este momentul ideal pentru pauza de cafea.

 • Pauza de prânz cu mâncare de post
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pauza de prânz cu mâncare de post

  Băcăuanii dau fuga în pauza de masă la unul dintre localurile din oraş pentru a-şi comanda meniul de post, de 12 lei. De aceşti bani servesc două feluri de mâncare şi un desert.

Modifică Setările