Stiri despre marcel vela

  254 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Baronul Frunzăverde şi primăvara din Banat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Baronul Frunzăverde şi primăvara din Banat

  Un singur politician din Banat merită cu prisosinţă eticheta "baron local": Sorin Frunzăverde, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin. Omul conduce cu mână de fier judeţul. Când şi-a anunţat plecarea, toţi cei 52 de primari PDL din Caraş s-au încolonat cuminţi, pentru a-l urma. 

 • Investițiile pe timp de criză creează noi locuri de muncă la Caransebeș
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Investițiile pe timp de criză creează noi locuri de muncă la Caransebeș

  În ciuda crizei economice resimţită din plin la nivelul judeţului Caras-Severin, Caransebesul atrage noi investitori. Comisia de analiză a ofertelor potenţialilor investitori din cadrul municipalităţii a aprobat achiziţionarea unor suprafeţe de teren pentru demararea, în acest an, a trei investiţii pe raza Caransebeşului.

 • Municipiul Caransebeș are șosea de centură de 36 de milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Municipiul Caransebeș are șosea de centură de 36 de milioane de euro

  Șoseaua de centură a orașului de pe Timiș și Sebeș este gata, astfel că, mașinile de mare tonaj nu mai distrug drumurile din municipiu și nici nu mai încurcă traficul. Și cărășenii care vor să scurteze drumul o pot face, pentru că acum au alternativă. Zvonurile că „centura” nu va fi gata sunt acum spulberate oficial.

 • Municipiul Caransebeș a devenit, în sfârșit, Oraș Martir
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Municipiul Caransebeș a devenit, în sfârșit, Oraș Martir

  Parlamentarii au aprobat ieri cu unanimitate de voturi ca municipiul Caransebeş să primească tilul de Oraş Martir. Reprezentanţii asociaţiilor de revoluţionari din Caraş-Severin salută decizia luată la nivel central, mai ales că în ultima perioadă veştile pe care le-au primit de la Guvern au fost deosebit de rele, potrivit liderilor locali.

 • Wireless gratuit în 21 de locaţii din Caransebeş. Vezi aici lista spaţiilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Wireless gratuit în 21 de locaţii din Caransebeş. Vezi aici lista spaţiilor!

  Alt subiect aflat în atenţia consilierilor locali a fost cel referitor la protocolul de colaborare încheiat cu compania RCS-RDS pentru asigurarea de acces wireless gratuit la Internet în 21 locuri publice din Caransebeş, precum parcurile Dragalina şi Teiuş, zona Centrului Civic, Piaţa Agroalimentară, Aula „1 Decembrie 1918” a Primăriei sau piaţetele din municipiu.

 • Mitropolitul Laurenţiu Streza primeşte teren gratuit ca să îşi ridice casă la Caransebeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitropolitul Laurenţiu Streza primeşte teren gratuit ca să îşi ridice casă la Caransebeş

  Consilierii locali din municipiul vecin au votat un proiect de hotarare prin care sa ii rasplateasca pe oamenii care au ajutat Caransebesul. Astfel ca, fiecare cetatean de onoare primeste cate un teren gratuit, in suprafata de 500 de metri patrati, pe care sa isi poat construi o casa. Pe lista legislativului se regasesc si Mitropolitul Streza sau Patriarhul Daniel. 

 • Centrale termice pentru blocurile sociale din Balta Sărată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Centrale termice pentru blocurile sociale din Balta Sărată

  Administraţia locală din Caransebeș are veşti bune pentru noii locatarii ai blocurilor din Balta Sărată, date în folosinţă în luna aprilie a acestui an. Pentru că oamenii nu au beneficiat de căldură, iar vremea rea bate la ușă, oficialii de la Primărie au semnat recepția pentru centralele termice care vor fi montate aici.

 • Se deschide primul muzeu al caricaturii, care va purta numele singurului român din Cartea Recordurilor: Ştefan Popa Popa’s
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deschide primul muzeu al caricaturii, care va purta numele singurului român din Cartea Recordurilor: Ştefan Popa Popa’s

  În municipiul Caransebeș se deschide un muzeu al caricaturii, unde vor fi expuse lucrări aparţinând unora dintre cele mai importante nume din domeniu. Anunţul a fost făcut de oficialii de la Primărie în prima zi a “Salonului Internaţional de Caricatură şi Grafică Satirică”, desfăşurat zilele trecute în capitala gugulanilor.

 • Case pentru săracii din Caransebeș. Primăria s-a asociat cu mai multe ONG-uri și alocă 1,5 milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Case pentru săracii din Caransebeș. Primăria s-a asociat cu mai multe ONG-uri și alocă 1,5 milioane de lei

  Peste 60 de familii defavorizate, care locuiesc în barăcile din cartierul Balta Sărată, vor avea, în cel mult un an de zile, o locuinţă nouă. Municipalitatea din Caransebeş va demara proiectul „Locuinţe decente pentru cetăţeni responsabili” în parteneriat cu „Habitat for Humanity” România, Asociaţia „Nevo Parudimos”, Fundaţia „Ruhama” şi Organizaţia pentru Strategii şi Programe de Dezvoltare, prin care fiecare f

 • Retrocedări şi plângeri penale la Primăria Caransebeş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Retrocedări şi plângeri penale la Primăria Caransebeş

  Nicolae Lalescu îi reclamă pe consilierii locali care i-au luat terenul. Episcopia Caransebeşului a revendicat terenul şi l-a vândut în urma unei licitaţii, în ciuda faptului că, în urmă cu patru ani, renunţase la el în favoarea familiei Lalescu.

 • Spitalul din Caransebeş scapă, momentan, de programul de descentralizare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul din Caransebeş scapă, momentan, de programul de descentralizare

  Unitatea spitalicească din oraşul de pe Sebeş nu trece in administrarea consiliului local, aşa cum prevede planul de descentralizare al Ministerului Sănătăţii. Potrivit primarului localităţii, pentru acest spital există un proiect de modernizare, care îl va salva de falimentul local.  

Modifică Setările