Stiri despre marc jacobs

  35 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Suntem săraci, dar la modă: business-ul cu haine de firmă bate recordul istoric în 2018. Principalii jucători din piaţa de fashion
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Suntem săraci, dar la modă: business-ul cu haine de firmă bate recordul istoric în 2018. Principalii jucători din piaţa de fashion

  În cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană, afacerile din industria modei cresc de la an la an, pe fondul apetitului românilor pentru cumpărături. H&M, Zara, C&A şi Pepco sunt principalii actori într-o piaţă de fashion evaluată la aproape 5 miliarde de euro, se arată într-un studiu privind dinamica industriei modei.

 • Moda ca o grădină zoologică: cum purtăm corect imprimeurile cu animale FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moda ca o grădină zoologică: cum purtăm corect imprimeurile cu animale FOTO

  Clasicul imprimeu care imită blana de leopard a fost umbrit ca tendinţă mai ales în sezonul de toamnă-iarnă 2016/2017, nu numai pentru cel de primăvară-vară, de multitudinea de vietăţi cu care designerii şi-au împodobit creaţiile. Urşi, lei, pantere, fluturi, broaşte, peşti, lebede, papagali, pisici sau câini s-au regăsit în colecţiile marilor case de modă, menajerie care include şi animale fantastice, cum sunt unicornii.

 • FOTO Cum va arăta garderoba pentru primăvara-vara 2015
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum va arăta garderoba pentru primăvara-vara 2015

  Marile case de modă au trasat principalele direcţii în materie de trenduri pentru sezonul de primăvară-vară 2015, iar concluzia este că, de data aceasta, aproape toţi designerii au avut o abordare cuminte, închinată comercialului, cu gândul la reacţia publicului şi la piaţa dificilă care se conturează pentru anul viitor.

 • 2013: anul în care „a fost bine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2013: anul în care „a fost bine“

  Un rezumat al modei din 2013 arată că industria rămâne factorul influent al lumii în care trăim, chiar dacă este vorba de pantaloni scurţi sau personalităţi care asigură notorietatea domeniului.

 • Nicolas Ghesquière, bine-venit la Louis Vuitton
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicolas Ghesquière, bine-venit la Louis Vuitton

  Creatorul de modă plecat de la Balenciaga acum un an revine pe scena modei direct pe poziţia ocupată de Marc Jacobs, timp de 16 ani: directorul de creaţie al brandului francez Louis Vuitton.

 • Adevăratul motiv pentru care
fotomodelele tinere sunt „pe val“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăratul motiv pentru care fotomodelele tinere sunt „pe val“

  Fotomodelul-emblemă al anilor ’90 şi una dintre figurile reprezentative din industria modei, Yasmin Le Bon, a dezvăluit, în cadrul unui discurs susţinut pentru colegiul britanic Condé Nast, motivul pentru care designerii cooptează în show-urile lor manechine care abia au împlinit vârsta de 15 ani.

 • De unde vine inspiraţia?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De unde vine inspiraţia?

  Ani de-a rândul, designeri celebri precum Marc Jacobs, Karl Lagerfeld sau Vera Wang au transpus  în colecţiile lor personalitatea unor manechine şi vedete devenite etalon în lumea modei.

 • Marc Jacobs, moştenirea unui modernist
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marc Jacobs, moştenirea unui modernist

  Plecarea designerului de la celebra casă de modă Louis Vuitton încheie o eră greu de imitat în ceea ce priveşte recordurile şi ascensiunea unui brand devenit etalon al luxului, de la statutul de producător de valize.

 • Paris: moda controverselor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paris: moda controverselor

  CONCLUZIE Aşa cum a obişnuit, Săptămâna Modei de la Paris a încheiat luna cea mai aglomerată a industriei cu un spectacol al contrastelor şi al controverselor, dar mai ales al hainelor.

 • E oficial: Marc Jacobs părăseşte Louis Vuitton
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  E oficial: Marc Jacobs părăseşte Louis Vuitton

  Într-un interviu acordat pentru revista „Women’s Wear Daily, Bernard Arnault, CEO-ul Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH), a anunţat că designerul Marc Jacobs pleacă din compania de lux.

 • Marc Jacobs pleacă de la Louis Vuitton?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marc Jacobs pleacă de la Louis Vuitton?

  Celebrul designer ar urma să părăsească casa de modă pentru a se ocupa integral de brandul său personal, care îi poartă numele, potrivti vogue.co.uk. Jacobs a petrecut 16 ani la conducerea Louis Vuitton, iar anul acesta ar trebui să semneze un contract pentru următorii 10 ani.

 • 686, mesajul folosit de Jacobs pentru a-şi creşte vânzările
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  686, mesajul folosit de Jacobs pentru a-şi creşte vânzările

  Designerul Marc Jacobs a încasat un profit uriaş după ce, luna aceasta, a scos pe piaţă o colecţie de tricouri cu un imprimeu cel puţin neobişnuit. Ce l-a determinat pe Jacobs să recurgă la acest gest? Opera de artă a unui graffer care i-a vandalizat faţada magazinului din Paris, dorind, în acest chip, să protesteze faţă de capitalism.

 • 12 ani din istoria lumii într-unul singur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  12 ani din istoria lumii într-unul singur

  Acest an a reuşit să îmbine atâtea influenţe într-un singur sezon, că merită premiul pentru diversitate şi eclectism. Şicul de origine bizantină, pasiunea pentru blană din anii '30 şi kitsch-ul din anii '70 sunt doar câteva perioade existente în ţinutele verii, dar şi ale iernii care urmează.

 • Hermès se luptă cu recesiunea, în timp ce Betsey Johnson şi
Versace fac compromisuri în industrie. Cum „a accesorizat“ moda criza globală?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hermès se luptă cu recesiunea, în timp ce Betsey Johnson şi Versace fac compromisuri în industrie. Cum „a accesorizat“ moda criza globală?

  Brandul parizian de lux Hermès a hotărât să îmbunătăţească colecţia de genţi din piele şi linia de accesorii din cauza vânzărilor aflate în scădere. China şi Europa au rămas indiferente la acţiunile colosului din modă care se luptă cu cele mai slabe încasări înregistrate în ultimii trei ani, relatează „The Guardian“.

 • Marc Jacobs, eroul modern al modei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marc Jacobs, eroul modern al modei

  Designerul este unul dintre personajele cele mai păcătoase, prolifice şi creative ale industriei. A transformat din iniţialele brandului Louis Vuitton un reper al unei clase sociale, în timp ce afirmă cu tărie că individualitatea şi stilul vin deasupra modei.

 • Prudenţă de New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prudenţă de New York

  Săptămâna Modei de la New York a prezentat o altă faţă a industriei de profil: una chibzuită, cuminte, reticentă la opulenţă şi atrasă de simplitate.

 • La New York s-au sfidat legile naturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La New York s-au sfidat legile naturii

  Accente gotice, inovaţie tehnologică şi nuduri, acestea sunt doar câteva aspecte pe care au mizat designerii la Săptămâna Modei de la New York. Show-ul, care s-a încheiat joi cu prezentarea lui Marc Jacobs, arată că trendurile „expuse“ pe pământ american încurajează revoluţia prêt-à-porter şi renunţă la exclusivism în favoarea comercialului.

 • S-a dat startul pentru modă la New York
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  S-a dat startul pentru modă la New York

  Viitorul modei este marcat de culori sobre, au prefigurat designerii pe parcursul a cinci zile de prezentări pe pământ american. Noile modele şi ţesături fac ţinutele sezonului toamnă/iarnă 2013 mai complexe decât par la prima vedere. A venit momentul New York-ului să şocheze prin iluziile optice, rochiile fluide şi stilul minimalist abordat.

 • VIDEO Marc Jacobs: „Sexul şi celebritatea vând orice“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Marc Jacobs: „Sexul şi celebritatea vând orice“

  Noul director de creaţie Diet Coke sărbătoreşte cei 30 de ani ai brandului printr-o colecţie emblematică. Plecând de la premisa că nuditatea sporeşte vânzările, Marc Jacobs, personajul central al campaniei aniversare, îşi etalează calităţile fizice la aproape 50 de ani.

 • Topul celor mai bine îmbrăcate personalităţi în 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul celor mai bine îmbrăcate personalităţi în 2012

  De la eleganţa tinerelor fiice ale preşedintelui Obama la Mary Berry, moda a evoluat spectaculos în acest an stabilind noi direcţii şi promovând stiluri vestimentare care au avut un impact covârşitor în industria de miliarde de dolari.

Modifică Setările