Stiri despre manechin

  61 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Kate Moss de România. Povestea tinerei de pe malul Someşului care i-a cucerit pe designerii lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kate Moss de România. Povestea tinerei de pe malul Someşului care i-a cucerit pe designerii lumii

  Numărul din octombrie al prestigioasei reviste „Elle” surprinde cu o imagine nouă: o tânără ce afişează o stăpânire de sine aparte. Este vorba despre Ioana Timoce, o fată de doar 21 de ani din Beclean, micuţul oraş de pe Someş. Chiar dacă nu ţine primele pagini ale tabloidelor, tânăra care a colaborat cu cei mai cunoscuţi designeri ai lumii este considerată de specialişti următoarea Kate Moss.

 • Viaţa scurtă a modelelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa scurtă a modelelor

  Top-modelele de astăzi petrec câţiva ani pe podium şi sunt propulsate ca nişte rachete în industrie, pentru ca ulterior să dispară din peisaj.

 • FOTO Kate Upton a devenit „regina top-modelelor“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Kate Upton a devenit „regina top-modelelor“

  Kate Upton, tânăra în vârstă de 21 de ani, care a pozat la începutul anului, în Antarctica, la  minus 35 de grade Celsius îmbrăcată doar în bikini, a fost desemnată modelul anului, potrivit publicaţiei „The Huffington Post“.

 • FOTO Heidi Klum, complet goală la plajă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Heidi Klum, complet goală la plajă

  Fotomodelul Heidi Klum, în vârstă de 40 de ani, a postat pe contul ei de Instagram o poză în care apare complet goală, la plajă.

 • Soluţiile de urgenţă aplicate de manechine pentru „a supravieţui“ şedinţelor foto
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţiile de urgenţă aplicate de manechine pentru „a supravieţui“ şedinţelor foto

  Jourdan Dunn, primul model de culoare care a defilat pentru Prada, după Naomi Campbell, face o dezvăluire şocantă legată condiţiile dure de muncă impuse de industria modei. Tânăra, în vârstă de 22 de ani, a mărturisit că a fost nevoită să-şi poarte mâncarea în geantă, pe durata şedinţelor foto, pentru că echipa de producţie uita să o hrănească.

 • FOTO Povestea bistriţencei care a lăsat marile podiumuri ale lumii pentru artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Povestea bistriţencei care a lăsat marile podiumuri ale lumii pentru artă

  Alina Frandes este o bistriţeancă de 26 de ani, care a lăsat New York-ul şi o viaţă de manechin pe care o visează toate tinerele pentru a se reîntoarce în România. Şi-a continuat studiile pe care le-a abandonat pentru modelling şi s-a apucat de accesorii şi bijuterii hand-made.

 • De
ce manechinul 
nu respectă realitatea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce manechinul nu respectă realitatea?

  Popularitatea unei imagini postate online cu un manechin din plastic cu mărimi mai mari decât cele obişnuite în vitrinele magazinelor a declanşat o întreagă dezbatere. Pe cine reprezintă manechinele din vitrină?

 • FOTO Un fotomodel la MasterChef. Alin a lăsat podiumul pentru a trece la cratiţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Un fotomodel la MasterChef. Alin a lăsat podiumul pentru a trece la cratiţă

  La prima vedere, cel puţin, Alin este visul oricărei femei: arată ca scos din revistă şi se pricepe foarte bine la bucătărie. Nu este, de aceea, de mirare că se laudă, la cei 24 de ani ai săi, cu mai multe cereri în căsătorie din partea unor fete şi femei care i-au întrezărit rapid potenţialul. Potenţialul i l-au văzut şi cei de la MasterChef!

 • Bărbaţii sunt mai vanitoşi decât femeile!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii sunt mai vanitoşi decât femeile!

  Nu doar femeile sunt preocupate de aspectul exterior. Conform unui studiu britanic, peste 30% dintre bărbaţi ar renunţa la un an din viaţă pentru a avea un corp de manechin.

 • FOTO Nunta săptămânii: Cea mai sexy clujeancă s-a căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Nunta săptămânii: Cea mai sexy clujeancă s-a căsătorit

  Cunoscutul manechin clujean Lidiana Moldovan este începând de sâmbătă, 27 august, Lidiana Haţegan. Mihai Haţegan este cel care i-a „furat" inima frumoasei clujence, care a fost manechin printre alte firme pentru Calvin Klein, dar a fost desemnată şi cea mai sexy clujeancă în 2008, de către un săptămânal din Cluj.

 • Mazăre, manechin la Fashion Summer Festival GALERIE FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazăre, manechin la Fashion Summer Festival GALERIE FOTO

  Conferinţa de presă prilejuită de lansarea festivalului Fashion TV a adus la Mamaia un număr impresionant de manechine şi designeri. Fete, sumar îmbrăcate, defilează în piaţeta din faţa Cazinoului din Mamaia.

 • FOTO Topless, în vitrina magazinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Topless, în vitrina magazinului

  Angajaţii unui magazin din centrul oraşului Giurgiu au uitat azi-dimineaţă să îmbrace unul dintre manechinele din vitrină.

 • Bogdan Vlădău, la „Dansez pentru tine“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bogdan Vlădău, la „Dansez pentru tine“

  Manechinul Bogdan Vlădău (foto) va concura în noul sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“, care va începe de la mijlocul lunii octombrie, la Pro TV.

 • Satu Mare: Manechin la şapte ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Satu Mare: Manechin la şapte ani

  Zeci de copii din grădiniţele şi şcolile sătmărene urmează cursuri de modelling la Satu Mare. De la vârste fragede, micuţii visează să devină model sau manechin, o parte dintre ei înscriindu-se la cursurile de gen.

 • Adela Gălbenici visează să ajungă un manechin celebru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adela Gălbenici visează să ajungă un manechin celebru

  Tânăra trecută de vârsta majoratului are ambiţii mari şi nu se sfieşte să le declare: vrea să devină  Miss Reşiţa. Adela Gălbenici spune că, deşi a crescut singură la părinţi şi a fost puţin răsfăţată, nu a devenit egoistă. Îi place să ajute oamenii şi se implică în diverse acţiuni de voluntariat.

 • Primarul Ilyes, manechin de ocazie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarul Ilyes, manechin de ocazie

  Primarul Iuliu Ilyes a prezentat pe scena Teatrului de Nord un costum marca Inedit, din lână pură englezească. Edilul şef al oraşului a urcat în premieră pe o scenă, la o prezentare de modă, şi spune că a exersat paşii înainte de spectacol.

Modifică Setările