FOTO Un fotomodel la MasterChef. Alin a lăsat podiumul pentru a trece la cratiţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Gabriel Pop s-a apucat de gătit în studenţie FOTO Arhiva personală
Alin Gabriel Pop s-a apucat de gătit în studenţie FOTO Arhiva personală

La prima vedere, cel puţin, Alin este visul oricărei femei: arată ca scos din revistă şi se pricepe foarte bine la bucătărie. Nu este, de aceea, de mirare că se laudă, la cei 24 de ani ai săi, cu mai multe cereri în căsătorie din partea unor fete şi femei care i-au întrezărit rapid potenţialul. Potenţialul i l-au văzut şi cei de la MasterChef!

Alin Gabriel Pop, un tânăr de 24 de ani din Zalău, s-a înscris în cursa pentru cele 50.000 de euro puse în joc în cadrul show-ului de televiziune MasterChef de la Pro TV. El a trecut de prima fază a preselecţiilor, ce a avut loc în octombrie 2012, şi aşteaptă acum confruntarea cu cei trei juraţi de la Pro TV pentru a vedea dacă primeşte mult râvnitul şorţ, care îi asigură calificarea în faza următoare a competiţiei culinare. Dacă Alin va merge sau nu mai departe vom putea afla cu toţi fie mâine seară, fie marţea viitoare, când sunt programate ultimele două emisiuni în care sunt stabiliţi candidaţii calificaţi în etapa următoare.


Alin este încrezător în şansele sale la acest concurs şi spune că mizează pe improvizaţie, care este trăsătura care îl caracterizează în bucătărie. Spune că s-a apucat de gătit, de voie, de nevoie, în studenţie, la Baia Mare, prima mâncare gătită de el fiind tradiţionalele ouă – ochiuri, de a căror reuşită a fost, la vremea aceea, foarte mândră. Între timp, priceperea lui de bucătar a crescut, iar odată cu primul sezon a emisiunii MasterChef, difuzată anul trecut, au crescut şi ambiţiile lui de a reuşi în viaţă prin... bucătărie. Aşa se face că, având ceva deprinderi culinare şi văzând pe pielea concurenţilor de anul trecut ce presupune acest concurs, s-a pus imediat cu burta pe... cartea de bucate, a învăţat ce era de învăţat şi s-a prezentat la preselecţie.
A învăţat repede că priceperea lui la bucătărie este un mare atu, chiar şi în faţa altor bărbaţi sau băieţi de vârsta lui, şi asta după ce a avut parte, deja, la cei 24 de ani ai săi, de mai multe cereri în căsătorie din parte unor domnişoare impresionate de bucatele servite de el. E-adevărat, trebuie să fi contat, cu siguranţă, şi faptul că Alin arată foarte bine, motiv pentru care s-a şi îndeletnicit în ultimii ani cu modellingul. Nu are în spate foarte multă experienţă, defilând pe podiumurile de prezentare doar de doi ani, şi nici nu îşi doreşte neapărat o carieră în acest domeniu. "M-am dus la un castiing, în Baia Mare, pe vremea studenţiei, pentru că au tot insistat nişte prieteni. De atunci am tot prezentat pentru câţiva designeri locali de acolo. Dar nu vreau să fiu văzut doar ca o faţă drăguţă. Vrea să arăt că pot mai mult", povesteşte el.


Iar o astfel de demonstraţie o pregăteşte la MasterChef, unde nu ţinteşte doar la premiul de 50.000 de euro. "Este o experienţă nouă, sunt multe provocări, care te întăresc, te pregătesc pentru viaţă", explică el. Alin spune că, spre deosebire de concurenţii de anul trecut, cei de acum au un mare avantaj: ştiu ce reacţii au juraţii, ştiu ce pretenţii au. "Cei care vor reuşi să-şi stăpânească cel mai bine emoţiile şi să reziste la presiuni vor avea cele mai mari şanse în acest sezon", crede el.
 

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite