Stiri despre leonardo di caprio

  24 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Leonardo di Caprio investeşte în „diamante curate”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Leonardo di Caprio investeşte în „diamante curate”

  Celebrul actor Leonardo di Caprio pare să fi fost marcat de filmul „Diamentul Sângeriu“ în care a jucat. E a devenit acum investitor şi consilier al companiei Diamond Foundry ce fabrică preţioasele pietre folosind energie solară.

 • Premiile nostalgice ale Academiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premiile nostalgice ale Academiei

  Anul acesta, Academia de filme nu a făcut decât să se asigure că Academia continuă ca instituţie, indiferent de vreun scop legat de importanţa sau problemele filmelor. Industria de filme se schimbă şi tehnologic, şi demografic. A 88-a ceremonie este o încercare de a merge mai departe ca şi cum aceste schimbări nu au nicio importanţă...

 • Animalul Hugh
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Animalul Hugh

  Care este limita chinurilor fizice pe care un om le poate duce cu sine înainte de a închide ochii şi a se recunoaşte învins? Ştiinţele medicale au propriile lor răspunsuri la această întrebare. Filmul răspunde cum vrea el.

 • Sony se răzgândeşte şi anunţă că va lansa filmul „The Interview”, în ciuda atacurilor cibernetice nord-coreene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sony se răzgândeşte şi anunţă că va lansa filmul „The Interview”, în ciuda atacurilor cibernetice nord-coreene

  Una dintre cele mai mari case de producţie video din SUA, Sony Pictures, a anunlat recent lansarea unei comedii despre o tentativă fictivă de asasinat asupra liderului nord-coreean Kim Jong-un, după o serie de atacuri cibernetice ordonate de Phenian. După ce scandalul a fost dezbătut inclusiv de preşedintele Barack Obama, Sony anunţă acum că va difuza filmul.

 • FOTO 45 de ani de carieră: Martin Scorsese, în fotografii rare de la filmări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO 45 de ani de carieră: Martin Scorsese, în fotografii rare de la filmări

  Martin Scorsese a regizat unele dintre cele mai bune filme din istoria cinematografiei şi este considerat unul dintre cei mai importanţi şi influenţi regizori din lume. Recent, a apărut o serie de fotografii rare de la filmarea unora dintre cele mai de succes filme ale acestuia.

 • Cronică de film: Micul Gatsby
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film: Micul Gatsby

  Regizorul australian Baz Luhrmann nu reuşeşte să ofere o nouă variantă credibilă a poveştii clasice din „Marele Gatsby“.

 • Cronică de film:  Sclavul dez-lănţuit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de film:  Sclavul dez-lănţuit

  Ca şi în precedentul său film, regizorul Quentin Tarantino atacă în „Django Unchained“ probleme esenţiale ale istoriei, pe care le reduce la nivelul unui desen animat.

 • Hai să vedem un Tarantino!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hai să vedem un Tarantino!

  Nu e pe agendă, fiindcă agenda este greşită, fiindcă oamenii care fac agendele sunt greşiţi. Ziarele, câte mai sunt, dacă mai sunt, exilează subiecte ca acesta în Siberia actualităţii – în veşnic nedreptăţitele pagini de cultură.

 • LUX Cât costă să fii vecin la munte cu Prințul Harry și Leonardo di Caprio
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LUX Cât costă să fii vecin la munte cu Prințul Harry și Leonardo di Caprio

  Nu foarte mulți oameni știu cum arată o cabană în Alpii Elvețieni, iar cei mai mulți dintre noi nici nu îndrăznesc să viseze la așa ceva. Cu toate acestea, o cabană de vis în localitatea Verbier din Elveția a fost scoasă la vânzare, iar cumpărătorii celebri sunt așteptați.

 • Iubita lui DiCaprio, cea mai bună din clasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iubita lui DiCaprio, cea mai bună din clasă

  Românca Mădălina Ghenea, lăudată de fosta profesoară. Top-modelul român Mădălina Ghenea (24 de ani), noua cucerire a actorului american Leonardo DiCaprio, a ajuns, peste noapte, o vedetă în presa internaţională.

 • VIDEO Actorii din filmele cu cele mai mari încasări în 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Actorii din filmele cu cele mai mari încasări în 2010

  Leonardo Di Caprio, Mia Wasikowska, Johnny Depp, Robert Downey Jr. şi Daniel Radcliffe sunt eroii peliculelor cu cele mai mari cote la box-office. Editorii „Forbes“ au cumulat veniturile din mai multe filme pentru un actor şi au ignorat peliculele de animaţie, în care vedetele doar îşi „împrumută“ vocile.

 • Târgu-Mureş:Leo di Caprio vă aşteaptă la cinema Arta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş:Leo di Caprio vă aşteaptă la cinema Arta

  Filmul “Shutter Island”  va putea fi urmărit la cinematograful Arta de la orele 16.30, 19.00 şi 21.30. “Shutter Island” îl are în rolul principal pe Leonardo di Caprio, alături de Mark Ruffalo.  Preţul unui bilet la film este de 8 lei.

Modifică Setările