Stiri despre insomnii

  57 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tehnici de supravieţuire după vacanţa de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tehnici de supravieţuire după vacanţa de vară

  Revenirea la serviciu în septembrie şi gaura în buget făcută de cheltuielile din concediu provoacă multor persoane stări depresive, insomnii şi nervozitate.

 • Remedii pentru insomniile de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Remedii pentru insomniile de vară

  A trecut deja ceva timp de când te-ai pus în pat şi nu reuşeşti să adormi? Nu te repezi la somnifere! Ai mulţi aliaţi în natură care te scapă de insomnii!

 • 5 alimente care te vor ajuta să dormi bine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 alimente care te vor ajuta să dormi bine

  Înainte de a recurge la somnifere pentru a reuşi să te odihneşti suficient, ar trebui să încerci să faci câteva schimbări în dietă. 

 • Cura cu polen te scapă de astenie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu polen te scapă de astenie

  Dintre toate produsele stupului, polenul este unul dintre cele mai hrănitoare şi mai energizante. Nervozitatea, insomniile, oboseala şi problemele digestive sunt doar câteva dintre neplăcerile pe care le poţi trata cu polen. Însă beneficiile nu se opresc aici!

 • Insomniile ne scurtează viaţa cu o treime
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insomniile ne scurtează viaţa cu o treime

  Persoanele care au frecvent probleme cu somnul trăiesc cu o treime mai puţin decât cele care se odihnesc suficient, potrivit unui studiu.

 • Femeile, bântuite noaptea de griji financiare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Femeile, bântuite noaptea de griji financiare

  Femeile nu pot dormi noaptea din cauza grijilor legate de bugetul personal, în timp ce bărbaţii nu se gândesc la nimic special când au insomnii. Din ce în ce mai multe doamne se ocupă de administrarea finanţelor familiei. Criza economică şi lipsa unui buget stabil le tulbură somnul, arată un studiu recent.

 • Insomnia poate fi simptomul unor boli psihice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insomnia poate fi simptomul unor boli psihice

  Factori care ţin de stilul de viaţă, dar şi bolile psihice, cele neurologice şi unele afecţiuni cronice pot provoca tulburări de somn. Adesea, insomniile accentuează simptomele bolilor de bază şi conduc la complicaţii ce afectează şi mai mult calitatea vieţii.

 • Salcia albă alungă durerile reumatice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salcia albă alungă durerile reumatice

  Cunoscută sub numele de aspirină naturală, salcia albă are beneficii terapeutice asemănătoare acidului acetilsalicilic. Datorită substanţelor active conţinute în scoarţă (compuşi salicilici, taninuri, ceară, oxalaţi şi răşini), salcia are proprietăţi antireumatice, antiinflamatoare, analgezice, sedative, astringente şi hemostatice.

 • Insomniile fură ani din viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Insomniile fură ani din viaţă

  Unul din trei adulţi are probleme de somn în mod frecvent şi stilul de viaţă modern, cu ritmul său alert, cu stresul şi cu alimentaţia dezechilibrată, „promite” să ne transforme într-o generaţie de insomniaci. Tulburările de somn ne dezechilibrează hormonii, ne cresc tensiunea arterială, ne slăbesc inima şi ne îngraşă.