Stiri despre faina

  139 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ajutor pentru sărmani. Peste 40.000 de călărăşeni primesc şi în acest an alimente de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ajutor pentru sărmani. Peste 40.000 de călărăşeni primesc şi în acest an alimente de la UE

  Pensionarii, persoanele care au venit minim garantat, cei cu handicap şi somerii vor primi ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană. Peste 40.000 de persoane din judeţ vor beneficia şi anul acesta de alimente gratuite: 17 kilograme de făină, zahăr, mălai, lapte praf, paste făinoase, biscuiţi, fasole boabe, conserve de mazăre şi pastă de tomate.

 • Târgujienii sunt aproape de sinistraţii din Teleorman
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgujienii sunt aproape de sinistraţii din Teleorman

  Aproape trei tone de alimente donate de târgujieni au ajuns la sinistraţii din Teleorman. Ajutoarele au fost donate de aproximativ 600 de persoane şi au constat în: ulei, zahăr, făină, conserve, haine şi alte bunuri neperisabile.

 • Cauze surprinzătoare ale crizelor de astm
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cauze surprinzătoare ale crizelor de astm

  Polenul, fumul de ţigară şi praful sunt doar câteva dintre substanţele care irită plămânii şi declanşează crize astmatice. Mai puţin cunsocut este faptul că inclusiv lumânările şi imprimantele pot să aibă acest efect.

 • Ultima săptămână pentru distribuirea alimentelor de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima săptămână pentru distribuirea alimentelor de la UE

  Teoretic, procesul de distribuire a alimentelor oferite gratuit de comunitatea europeană pentru persoanele nevoiaşe din Alexandria s-a încheiat. Ieri a fost ultima zi în care şomerii au fost invitaţi să îşi ia făina, orezul, mălaiul, laptele praf, pastele făinoase şi biscuiţii, acasă.

 • Piteştenii şi-au ridicat ajutoarele comunitare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteştenii şi-au ridicat ajutoarele comunitare

  Aproximativ toţi argeşenii care beneficiază de ajutoare alimentare comunitare au venit să-şi ridice produsele alimentare. Municipalitatea a decis în urmă cu o lună să prelungească termenul limită pentru acordarea ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeană pentru ca beneficiarii să aibă timp să le ridice.

 • Se fac listele pentru ajutoarele de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se fac listele pentru ajutoarele de la UE

  Săracii Brăilei sunt din nou aşteptaţi la pomana UE. Potrivit HG nr. 600/2009, privind stabilirea beneficiarilor de ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate.

 • Furt la gramaj la mălaiul şi făina de pe piaţa suceveană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Furt la gramaj la mălaiul şi făina de pe piaţa suceveană

  27 de operatori economici au fost controlaţi, de la începtul anului până în prezent, de comisarii de la Protecţia Consumatorilor în privinţa cantităţii nete a produselor alimentare ambalate pe care le puneau spre vânzare.

 • Se redistribuie făina şi mălaiul oferite de UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se redistribuie făina şi mălaiul oferite de UE

  Serviciul de Asistenţă Socială Deva mai are pe stoc 1,5 tone de făină, 500 de kilograme de lapte praf, biscuiţi şi 1,5 tone de mălai, alimente primite prin programul Uniunii Europene de ajutorare a familiilor defavorizate.

 • Ultima săptămână pentru ajutoarele de la UE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ultima săptămână pentru ajutoarele de la UE

  Doar săptămâna aceasta mai puteţi să ridicaţi ajutoarele de la Uniunea Europeană constând în făină, zahăr, mălai,  paste făinoase, lapte praf şi biscuiţi.

 • La Brăila, ajutoarele de la Uniunea Europeană se strică în depozit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La Brăila, ajutoarele de la Uniunea Europeană se strică în depozit

  Brăilenii nu se mai înghesuie să-şi ridice ajutoarele alimentare la care au dreptul, iar primarul Aurel Simionescu avertizează că dacă beneficiarii nu-şi vor ridica produsele, acestea vor fi date altor persoane care chiar au nevoie de ele.

 • Început de an cu pâine mai scumpă cu 25%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Început de an cu pâine mai scumpă cu 25%

  Scumpirea carburanţilor şi a făinei a dus implicit la o creştere a preţului la pâine, unul dintre produsele de bază ale bistriţenilor. Cei care au mers la magazin în ultimele două zile pentru a cumpăra produse de panificaţie au putut observa o creştere cu 30-70 de bani a pâinii, creşterea diferă de la un producător la altul.

 • Zalău: Făină de la UE cu mucegai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zalău: Făină de la UE cu mucegai

  Camelia Morar şi Eugen Contraş, inspectori ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Sălaj, au descins azi dimineaţa la unul din depozitele primăriei Zalău, în urma unei sesizări trimise de un beneficiar al alimentelor distribuite gratuit, care semnala că făina de mălai ar fi mucegăită şi că are un miros ciudat.

Modifică Setările