Stiri despre elton john

  131 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Cele mai importante momente gay din istoria muzicii moderne

  Egalitatea pentru lesbiene, homosexuali, bisexuali şi transsexuali (comunitatea LGBT) este unul dintre cele mai fierbinţi subiecte în contextul politic actual. Însă lumea muzicală a jucat dintotdeauna un rol important în susţinerea acestei cauze. „Billboard“ rememorează momente muzicale decisive în înţelegerea, tolerarea şi acceptarea membrilor acestei comunităţi.

 • Războiul s-a încheiat: Madonna şi Sir Elton John au făcut pace după un deceniu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Războiul s-a încheiat: Madonna şi Sir Elton John au făcut pace după un deceniu

  Fanii muzicii pop se pot relaxa pentru că Elton John şi Madonna, două dintre cele mai mari staruri ale acestui gen, au îngropat în sfârşit securea războiului, după o „bătălie“ ce a ţinut mai bine de zece ani. Elton John a povestit într-un interviu acordat în exclusivitate site-ului extratv.com cum s-a întâlnit cu Madonna într-un restaurant din Paris şi a făcut pace cu aceasta.

 • Lady Gaga, naşa copilului lui Elton John
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lady Gaga, naşa copilului lui Elton John

  Elton John şi David Furnish au rugat-o pe cântăreaţa Lady Gaga să devină naşa de botez a celui de-al doilea fiu al lor, Elijah, născut în urmă cu trei luni cu ajutorul unei mame surogat.

 • FOTO
Competiţia petrecerilor post-Oscar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Competiţia petrecerilor post-Oscar

  Gala decernării prestigioaselor premii nu a fost singurul eveniment cu o concentraţie sporită de vedete pe metrul pătrat. După ceremonie, personalităţile de la Hollywood şi-au sărbătorit victoriile la petrecerile organizate de Elton John, revista „Vanity Fair“ şi la balul Academy’s Governors.

 • Justin Timberlake, Rihanna şi Elton John cântă la gala Grammy 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Justin Timberlake, Rihanna şi Elton John cântă la gala Grammy 2013

  Cântăreţul şi actorul american Justin Timberlake va cânta la gala de decernare a premiilor Grammy, ce va avea loc pe 10 februarie, la Los Angeles, alături de alte nume sonore din industria muzicală, precum Rihanna, Taylor Swift şi Elton John, au anunţat organizatorii.

 • Maşini
şi biberoane pentru copii de milioane
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maşini şi biberoane pentru copii de milioane

  Nimic nu e prea mult la Hollywood, mai ales când vine vorba despre cei mici. Iubiţi şi protejaţi, copiii vedetelor sunt primii care beneficiază de pe urma celebrităţii părinţilor care îi răsfaţă cu daruri de dinainte să se nască.

 • Elton John a găsit o mamă-surogat pentru 20.000 de lire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John a găsit o mamă-surogat pentru 20.000 de lire

  Elton John i-a plătit 20.000 de lire femeii care l-a purtat în pântec pe cel de-al doilea fiu al său, suma depăşind cu 3.000 de lire oferta pe care el şi partenerul său, David Furnish, i-au făcut-o unei alte femei, celei care a născut primul copil al cântăreţului.

 • Elton John, tată pentru a doua oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John, tată pentru a doua oară

  Cântăreţul britanic Elton John (65 de ani) şi partenerul său, David Furnish au devenit, de curând, părinţi pentru a doua oară.

 • Basistul lui Elton John s-a sinucis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Basistul lui Elton John s-a sinucis

  Robert Wayne Birch, basistul formaţiei care îl acompaniază pe cântăreţul Elton John, a fost găsit mort în Los Angeles. El s-ar fi sinucis, potrivit celor care se ocupă de anchetarea cazului.

 • Elton John:
„Cariera Madonnei e pe sfârşite“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John: „Cariera Madonnei e pe sfârşite“

  Celebrul cântăreţ Elton John a declarat într-un interviu că Madonna şi-a pierdut credibilitatea în faţa publicului pentru că în turneul MDNA a promovat imaginea unei stripteuze. Mai mult, artistul consideră că acesta este sfârşitul carierei acesteia.

 • Elton
John: „Nu ştiu cum am reuşit, dar am rămas seronegativ“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John: „Nu ştiu cum am reuşit, dar am rămas seronegativ“

  Cântăreţul Elton John, care lansează astăzi un volum de memorii, a vorbit cu sinceritate despre homosexualitate și maladia SIDA, despre dependența de droguri dar şi despre recenta sa parternitate, într-un interviu acordat postului american NBC.

 • Elton John, internat de urgenţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John, internat de urgenţă

  Cântăreţul britanic Elton John a fost internat din cauza unei infecţii respiratorii grave, miercuri, într-o clinică din Los Angeles.

 • Elton John: e un miracol că sunt încă în viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John: e un miracol că sunt încă în viaţă

  Elton John a mărturisit recent că a consumat foarte multă cocaină. Artistul se consideră norocos că nu a sfârşit şi el ca Whitney Houston, relatează „The Daily Mail“.

 • Elton John are o orhidee care îi poartă numele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John are o orhidee care îi poartă numele

  Cântăreţul Elton John are o orhidee care îi poartă numele, în urma Conferinţei internaţionale dedicate orhideelor (World Orchid Conference), care s-a încheiat astăzi la Singapore.

 • Elton John sprijină programele din Ucraina contra maladiei SIDA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John sprijină programele din Ucraina contra maladiei SIDA

  Cântăreţul britanic Elton John a anunţat, miercuri, la Kiev, că doreşte să promoveze, prin intermediul fundaţiei sale contra maladiei SIDA, programele care asigură femeilor fără domiciliu din Ucraina accesul la testul anti-HIV şi la alte îngrijiri medicale.

 • Elton John a cântat în Rusia, la nunta unui fotomodel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John a cântat în Rusia, la nunta unui fotomodel

  Interpretul s-a aflat în Sankt Petersburg, acolo unde a avut loc ceremonia, doar pentru câteva ore, potrivit portalului Life News. Vedeta britanică a încântat publicul prezent la nunta unui fotomodel din Vladivostok şi a unui om de afaceri din Franţa, Pier, care deţine o companie de asigurări în Marea Britanie.

 • Celebrităţi care au avut tentative de suicid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celebrităţi care au avut tentative de suicid

  Au bani, faimă, satisfacţii, însă la un moment dat au decis că viaţa pe care o duc nu e cea pe care şi-o doresc. Faptul că încă trăiesc demonstrează că vieţile lor merită totuşi trăite. Iată câteva celebrităţi care au încercat să se sinucidă.

 • Lista oficială a vedetelor care participă la nunta regală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lista oficială a vedetelor care participă la nunta regală

  O nuntă regală nu este defilarea pe covor roșu de la Oscaruri, și totuși nu se poate spune că starurile vor lipsi cu totul în momentul în care Kate Middleton și prințul William vor spune ”Da”.

 • De la Eminem pentru Elton: jucării sexuale cu diamante
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Eminem pentru Elton: jucării sexuale cu diamante

  Cântăreţul britanic Elton John a mărturisit recent că a primit un cadou neobişnuit de la rapperul Eminem, cu ocazia nunţii sale din 2005: două jucării sexuale incrustate cu diamante, informează Mediafax.

 • Elton John a devenit tăticul unui băiețel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elton John a devenit tăticul unui băiețel

  Elton John (foto), 63 de ani, şi partenerul său de viaţă, David, Furnish (48 de ani) au devenit părinţii unui băieţel, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun, într-o clinică din California.

 • Johnny Depp nu are telefon mobil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Johnny Depp nu are telefon mobil

  Faimosul actor american nu deţine un telefon mobil, deoarece nu doreşte să poată fi contactat la orice oră din zi şi din noapte.

 • Concert Elton John, pe bani europeni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert Elton John, pe bani europeni

  Comisia Europeană a demarat joi o anchetă privind finanţarea din bani europeni a unui concert al cântăreţului britanic Elton John la Napoli, anul trecut.

Modifică Setările