Stiri despre dodon

  78 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Când Iordache arăta UE degetul mijlociu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când Iordache arăta UE degetul mijlociu

  În timp ce deputatul Florin Iordache îşi exprima dispreţul faţă de instituţiile UE într-un mod huliganic, iată ce se mai întâmpla în Europa:

 • Igor Dodon, suspendat a patra oară din funcţia de preşedinte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor Dodon, suspendat a patra oară din funcţia de preşedinte

  Preşedintele Igor Dodon a fost suspendat pentru a patra oară, în decurs de un an, pentru 5-10 minute - atât cât va dura ceremonia de învestire în funcţie a doi miniştri noi pe care el a refuzat să-i confirme prin decret.

 • „Prin toate modalităţile posibile“, Republica Moldova spre dictatură?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Prin toate modalităţile posibile“, Republica Moldova spre dictatură?

  Se pregăteşte oare România? O ştire din Republica Moldova care tocmai a ajuns la mine m-a uimit până la stupoare: Igor Dodon, preşedintele socialist, pro-rus, a declarat, nici mai mult, nici mai puţin, că în cazul în care vor pierde alegerile parlamentare din februarie 2019, va scoate oamenii în stradă şi va încerca „prin toate modalităţile“ să facă în aşa fel încât să schimbe situaţia.

 • Manipularea prin tăcere a presei ruse
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manipularea prin tăcere a presei ruse

  Ca să dovedim tăcerea stupefiantă a Federaţiei Ruse după episodul scandalos de anulare a rezultatelor alegerilor pentru primăria Chişinăului, am decis să realizăm o revistă a presei ruse din Federaţia Rusă şi din Republica Moldova. Perioada aleasă – 25.06.2018-13.07.2018 – nu este întâmplătoare.

 • Adevărul despre Republica Moldova. Adevărul meu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevărul despre Republica Moldova. Adevărul meu

  La câteva săptămâni după ce m-am întors din Republica Moldova, unde am fost să dau o mână de ajutor în lupta moldovenilor pentru libertate şi democraţie, am primit de la cineva de acolo un mesaj întristător.

 • Modelul basarabean: fură, judecă, striveşte!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modelul basarabean: fură, judecă, striveşte!

  Suntem în camera groazei, după eşecul moţiunii de cenzură – previzibil, fiind opera unor inşi care păcălesc politica, aşa cum unii jucători păcălesc fotbalul. Ce ne aşteaptă? Să uităm de Ungaria şi Polonia, al căror grad de evoluţie se traduce prin grija pentru dezvoltare economică şi preocupări ideologice. Modelul nostru, fatalmente, este la est, unde se fură un miliard de dolari, iar grija justiţiei este anularea alegerilor democratice.

 • De Centenar, Chişinău a respins Eurasia. Bucureştiul, prins în ofsaid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Centenar, Chişinău a respins Eurasia. Bucureştiul, prins în ofsaid

  Pe 27 noiembrie 2017, Larics publica un material intitulat „«Regele» Dodon este mort. Soluţia nucleară: alegeri anticipate în Chişinău“. Punctul de plecare era eşecul socialiştilor lui Dodon la referendumul de la Chişinău din 19 noiembrie pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă, care nu au reuşit să aducă la urne cele 30% necesare pentru a-l valida (au adus doar 110.512 de cetăţeni, respective 17,54%).

 • Cocarda imperialismului velicorus afişată sfidător la Bucureşti şi Chişinău de ziua Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cocarda imperialismului velicorus afişată sfidător la Bucureşti şi Chişinău de ziua Europei

  Două sunt simbolurile imperialismului velicorus asumate de către noile tradiţii ale Federaţiei Ruse care a transformat ziua de 9 mai, Ziua Victoriei sale împotriva Germaniei Naziste – ştiut fiind că Stalin a dorit o a doua capitulare a Germaniei şi faţă de trupele sovietice care ocupaseră Berlinul, nu numai faţă de Armatele Aliate occidentale, către capitulaseră în ajun, pe 8 mai:

 • Atenţie: Omul lui Igor Dodon va lua Primăria Chişinăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie: Omul lui Igor Dodon va lua Primăria Chişinăului

  Într-un stat eşuat precum Republica Moldova, un exerciţiu electoral corect pare a fi o utopie. Ce şanse au candidaţii antioligarhici şi proeuropeni în lupta cu maşinăria electorală formată de Dodon şi Plahotniuc şi cu marile puteri care aşteaptă la coadă pentru a-şi mai regla nişte conturi pe seama bietei provincii româneşti care acum orbecăie în neant? Aproape NULE!

 • VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon votează Unirea cu România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon votează Unirea cu România

  Gest istoric: satul în care s-a născut Igor Dodon a votat astăzi Unirea cu România. Acest lucru s-a întâmplat după ce reprezentanţii comunei au întrebat fiecare cetăţean şi majoritatea a decis să aprobe declaraţia de unire cu România.

 • Igor fără de Ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor fără de Ţară

  Chiar în aceste zile şi în săptămânile şi lunile care vor urma, Republica Moldova se uneşte cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. Pas cu pas, pe măsură ce tot mai multe unităţi administrative semnează Declaraţia de Unire cu Ţara, cărei ţări îi va mai fi preşedinte Igor Dodon?

 • VIDEO Dodon: Chişinăul şi Bucureştiul sunt parte a unui joc geopolitic al NATO îndreptat împotriva Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dodon: Chişinăul şi Bucureştiul sunt parte a unui joc geopolitic al NATO îndreptat împotriva Rusiei

  Igor Dodon a comentat decizia autorităţilor din Republica Moldova de a reţine membrii unei delegaţii ruse pe Aeroportul Internaţional Chişinău, dar şi decizia României de a nu permite survolarea spaţiului său aerian a aeronavei în care se afla vicepremierul rus Dmitrii Rogozin. Şeful statului susţine că Chişinăul şi Bucureştiul fac jocul geopolitic al NATO, îndreptat contra Federaţiei Ruse.