Stiri despre dodon

  72 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De Centenar, Chişinău a respins Eurasia. Bucureştiul, prins în ofsaid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De Centenar, Chişinău a respins Eurasia. Bucureştiul, prins în ofsaid

  Pe 27 noiembrie 2017, Larics publica un material intitulat „«Regele» Dodon este mort. Soluţia nucleară: alegeri anticipate în Chişinău“. Punctul de plecare era eşecul socialiştilor lui Dodon la referendumul de la Chişinău din 19 noiembrie pentru demiterea primarului Dorin Chirtoacă, care nu au reuşit să aducă la urne cele 30% necesare pentru a-l valida (au adus doar 110.512 de cetăţeni, respective 17,54%).

 • Cocarda imperialismului velicorus afişată sfidător la Bucureşti şi Chişinău de ziua Europei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cocarda imperialismului velicorus afişată sfidător la Bucureşti şi Chişinău de ziua Europei

  Două sunt simbolurile imperialismului velicorus asumate de către noile tradiţii ale Federaţiei Ruse care a transformat ziua de 9 mai, Ziua Victoriei sale împotriva Germaniei Naziste – ştiut fiind că Stalin a dorit o a doua capitulare a Germaniei şi faţă de trupele sovietice care ocupaseră Berlinul, nu numai faţă de Armatele Aliate occidentale, către capitulaseră în ajun, pe 8 mai:

 • Atenţie: Omul lui Igor Dodon va lua Primăria Chişinăului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Atenţie: Omul lui Igor Dodon va lua Primăria Chişinăului

  Într-un stat eşuat precum Republica Moldova, un exerciţiu electoral corect pare a fi o utopie. Ce şanse au candidaţii antioligarhici şi proeuropeni în lupta cu maşinăria electorală formată de Dodon şi Plahotniuc şi cu marile puteri care aşteaptă la coadă pentru a-şi mai regla nişte conturi pe seama bietei provincii româneşti care acum orbecăie în neant? Aproape NULE!

 • VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon votează Unirea cu România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Gest istoric: Satul lui Dodon votează Unirea cu România

  Gest istoric: satul în care s-a născut Igor Dodon a votat astăzi Unirea cu România. Acest lucru s-a întâmplat după ce reprezentanţii comunei au întrebat fiecare cetăţean şi majoritatea a decis să aprobe declaraţia de unire cu România.

 • Igor fără de Ţară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor fără de Ţară

  Chiar în aceste zile şi în săptămânile şi lunile care vor urma, Republica Moldova se uneşte cu România, comună cu comună, localitate cu localitate, om cu om. Pas cu pas, pe măsură ce tot mai multe unităţi administrative semnează Declaraţia de Unire cu Ţara, cărei ţări îi va mai fi preşedinte Igor Dodon?

 • VIDEO Dodon: Chişinăul şi Bucureştiul sunt parte a unui joc geopolitic al NATO îndreptat împotriva Rusiei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dodon: Chişinăul şi Bucureştiul sunt parte a unui joc geopolitic al NATO îndreptat împotriva Rusiei

  Igor Dodon a comentat decizia autorităţilor din Republica Moldova de a reţine membrii unei delegaţii ruse pe Aeroportul Internaţional Chişinău, dar şi decizia României de a nu permite survolarea spaţiului său aerian a aeronavei în care se afla vicepremierul rus Dmitrii Rogozin. Şeful statului susţine că Chişinăul şi Bucureştiul fac jocul geopolitic al NATO, îndreptat contra Federaţiei Ruse.

 • Băsescu tulbură apele politicii moldoveneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu tulbură apele politicii moldoveneşti

  Sunt mii de basarabeni care au profitat pentru redobândirea cetăţeniei române, dar, mai important, mii de tineri au învăţat gratuit în şcolile din România. Acum există şi cetăţeni români care îl înjură pe Băsescu, după ce au profitat de măsurile iniţiate de el, acuzându-l de corupţie şi de implicare în politica internă a Basarabiei!!!

 • Opinii împărţite despre
întâlnirea primelor persoane din conducerea ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opinii împărţite despre întâlnirea primelor persoane din conducerea ţării

  În timp ce unii experţi salută întrevederea dintre Igor Dodon, Andrian Candu şi Pavel Filip, alţii consideră că este vorba de o strategie a celor de la putere de a scoate în evidenţă factorul geopolitic, care va fi utilizat şi la viitoarele alegeri parlamentare. Declaraţiile contradictorii au fost făcute în cadrul emisiunii „Moldova în direct” de la postul public de televiziune Moldova 1, transmite IPN.

 • PSRM rămâne în opoziţie şi
va susţine iniţiativele lui Igor Dodon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PSRM rămâne în opoziţie şi va susţine iniţiativele lui Igor Dodon

  Partidul Socialiştilor rămâne în continuare în opoziţie faţă de guvernare. Preşedintele PSRM, Zinaida Greceanîi, are mai multe priorităţi pentru 2017: provocarea alegerilor anticipate, consolidarea şi dezvoltarea partidului, susţinerea iniţiativelor preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, şi promovarea proiectelor de legi ale fracţiunii PSRM. Priorităţile au fost anunţate într-o conferinţă de presă, transmite IPN.

 • Igor Dodon se va întâlni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Igor Dodon se va întâlni cu Vladimir Putin pe 17 ianuarie 2017

  Preşedintele Igor Dodon se va întâlni cu preşedintele Federaţiei Ruse Vladimir Putin pe data de 17 ianuarie 2017. Ziua a fost anunţată după întâlnirea lui Igor Dodon cu viceprim-ministrul Federaţiei Ruse, Dmitri Rogozin.

 • Au câştigat prietenii Kremlinului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au câştigat prietenii Kremlinului

  Doar întâmplarea a făcut ca în aceeaşi zi – duminică, 13 noiembrie – să fie organizat, în două ţări ex-comuniste, turul decisiv al unor alegeri prezidenţiale, iar confruntarea să aducă faţă-n faţă, şi într-un loc şi-n celălalt, un candidat de stânga pro-rus, câştigător al turului întâi, şi o voce pro-europeană, în ambele cazuri – o femeie.

 • Studenţii basarabeni din Ardeal, despre Igor Dodon, noul preşedinte al Republicii Moldova: „Alegerile au fost fraudate“, „Nu-l văd pe el
preşedintele meu!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Studenţii basarabeni din Ardeal, despre Igor Dodon, noul preşedinte al Republicii Moldova: „Alegerile au fost fraudate“, „Nu-l văd pe el preşedintele meu!“

  Studenţi basarabeni din Transilvania acuză că alegerile în Republica Moldova au fost fraudate. Ei mai zic că Igor Dodon s-a temut de votul diasporei. „Cred că Dodon nu este preşedintele studenţilor basarabeni, nu este omul care ar putea să reprezinte interesele diasporei şi a tuturor celor plecaţi din ţară“, spun tinerii. Alegerea lui Dodon îi face să afirme că nu îşi mai văd viitorul în ţara natală şi se roagă la Dumnezeu pentru încă o şansă.