Stiri despre crossover

  70 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Opel Crossland îşi schimbă garderoba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Opel Crossland îşi schimbă garderoba

  Opel Crossland îşi schimbă garderoba, adoptă o parte frontală inspirată de cea a noului Opel Mokka. Va fi disponibil la începutul anului 2021.

 • Noul Opel Mokka-e: 100% electric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Opel Mokka-e: 100% electric

  Constructorul auto german dezvăluie acum a doua generaţie a bestseller-ului său compact, un Mokka complet nou, care este 100% electric.

 • Prezentare sisteme de siguranţă activă Renault Captur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prezentare sisteme de siguranţă activă Renault Captur

  Având preţuri care pornesc de la 15.900 de euro cu TVA, Renault Captur a ajuns pe piaţa din România cu o mulţime de noutăţi. Pachetul tehnic este unul de invidiat, iar noutăţile încep chiar de la bază.

 • FOTO Test Drive Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI GT Line
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Peugeot Rifter 1.5 BlueHDI GT Line

  Substitut de SUV!  Sincer să fiu, cam asta înţeleg eu prin SUV – Sport Utility Vehicle. Un automobil care să îi permită proprietarului acces la ieşirile în natură, la sport. Nu să faci sport cu paralelipipedul.

 • FOTO Noul Mercedes-Benz GLA a ajuns în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Noul Mercedes-Benz GLA a ajuns în România

  Mercedes-Benz are o ofertă impresionantă în zona premium compactă. De astăzi, în România, clienţii pot cumpăra noua generaţie Mercedes-Benz GLA, al optulea model compact din gama constructorului german.

 • FOTO Test Drive Nissan Juke 1.0 DIG-T
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Nissan Juke 1.0 DIG-T

  Îmi era dor de Juke, de Nissan Juke. Îmi era dor să vorbesc la timpul prezent, şi uite că uneori dorinţele se împlinesc. Welcome back Nissan Juke!

 • FOTO Test Drive Renault Captur 1.3 TCe 155 EDC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Renault Captur 1.3 TCe 155 EDC

  Şi-au făcut bine temele cei de la Renault, aş spune... enervant de bine. Şi pentru că maşina asta te obligă la pusee de logoree, nu prea mai am timp de metafore, trebuie să mă apuc de treabă. Un test cu noua generaţie Renault Captur.

 • Lexus RX, primul crossover de lux, primeşte un upgrade masiv
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lexus RX, primul crossover de lux, primeşte un upgrade masiv

  Noul Lexus RX, ajuns la a patra generaţie, beneficiază de îmbunătăţiri suplimentare aduse printr-o serie de modernizări de proiectare, tehnice şi dinamice, care depăşesc cu mult nivelul obişnuit al modificărilor implementate în ciclul mediu de viaţă al unui produs.

 • Noul Peugeot 2008 este disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noul Peugeot 2008 este disponibil în România

  După o primă generaţie de succes, a doua generaţie al SUV-ului Peugeot 2008 a ajuns în România, clienţii putând să configureze şi să testeze modelul la toţi concesionarii autorizaţi ai mărcii.

 • Hyundai Kona Electric este disponibil în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hyundai Kona Electric este disponibil în România

  Peisajul modelelor electrice devine tot mai aglomerat şi pe piaţa din România. Hyundai Kona electric, un model cu o autonomie în ciclu WLTP de 449 km, este disponibil în reţeaua de dealeri Hyundai Auto România.

 • FOTO Test Drive Opel Grandland X 1.5 TD AT8 - Un
familist polivalent
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Opel Grandland X 1.5 TD AT8 - Un familist polivalent

  Opel Grandland X joacă în segmentul compact în faţa unei concurenţe impresionante, însă el are atuuri care îl promovează ca un bun candidat pentru SUV-ul potrivit pentru întreaga familie. Am descoperit de ce în primul test cu versiunea 1.5 TD, cuplată la o cutie automată cu 8 trepte. Text: Dragoş Craiovan / Foto: Mihai Dăscălescu

 • FOTO Test Drive Mazda CX-30 Skyactiv-X 180 AWD AT6
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Test Drive Mazda CX-30 Skyactiv-X 180 AWD AT6

  Pentru a completa gama sa de SUV-uri, Mazda avea nevoie de un model poziţionat între CX-3 şi CX-5. Deşi părea logic că noul lor SUV de clasă compactă se va numi CX-4, acesta a primit numele de CX-30. În cele ce urmează explicăm de ce s-a ales această variantă şi continuăm cu informaţiile despre primul test în versiunea Skyactiv-X, echipată cu noul motor revoluţionar pe benzină. TEXT: Dragoş Craiovan

 • Ford a anunţat preţurile lui Puma pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ford a anunţat preţurile lui Puma pentru România

  Ford România a anunţat lista oficială de preţuri pentru noul Ford Puma, model fabricat exclusiv în fabrica Ford de la Craiova. În versiunea standard – Titanium, Ford Puma poate fi achiziţionat la un preţ special de lansare de 16.500 euro cu TVA inclus, redus de la 20.250 de euro. Text - Dragoş Craiovan

 • Mazda MX-30 - primul model electric al constructorului nipon FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mazda MX-30 - primul model electric al constructorului nipon FOTO

  Primul model electric de serie Mazda, Mazda MX-30, este de astăzi disponibil pentru precomandă odată cu premiera de la Salonul Auto de la Tokyo. Maşina a fost creată, spun niponii, pentru clienţii care nu doresc să sacrifice plăcerea de a conduce când cumpără o maşină electrică.

 • Prim contact cu noul Ford Puma
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prim contact cu noul Ford Puma

  EcoSport a reprezentat un răspuns „uşor în criză de timp“ a celor de la Ford la explozia SUV/ Crossover din segmentul B. Pentru a avea o şansă în acest segment, Ford avea nevoie de ceva nou, iar acest nou este Puma, un model care va fi produs la Craiova.

 • Renault
deschide comenzile pentru Captur RED EDITION
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Renault deschide comenzile pentru Captur RED EDITION

  Renault completează gama Captur cu o nouă serie limitată denumită RED EDITION. Aceasta are la bază nivelul de echipare INTENS, la care au fost adăugate dotări suplimentare şi un nou motor mai puternic (TCe 150), asigurând astfel un design sportiv şi performanţe îmbunătăţite.

 • VIDEO Renault Arkana, sau despre Duster-ul coupe la care au visat
unii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Renault Arkana, sau despre Duster-ul coupe la care au visat unii

  Renault a venit la salonul de la Moscova cu un studiu, un concept car prin care se doreşte strângerea de feedback din partea publicului privind un potenţial model de serie în zona compactă a crossover-elor/ SUV-urilor accesibile, dar cu un design mai elaborat.

 • Audi ne prezintă interiorul viitorului crossover electric E-Tron
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audi ne prezintă interiorul viitorului crossover electric E-Tron

  Marea majoritate a constructorilor pariază pe vehiculele electrice. Grupul VAG ne ameninţă de ceva ani cu sute de modele electrice, dar pentru moment le admirăm doar sub formă de concepte pe la saloanele auto. Totuşi, E-Tron este realitate, de ceva vreme se află în teste pe drumurile publice, iar acum Audi ne prezintă interiorul versiunii de serie.

 • Test Drive Citroen C3 AirCross 1.6 BlueHDi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive Citroen C3 AirCross 1.6 BlueHDi

  Un alt SUV francez, dacă îmi este permis. Dacă sunteţi puţin ofensaţi de acest SUV, nu voi încerca să combat acest lucru. C3 AirCross este o maşinuţă simpatică, care vine să lupte cu Renault Captur, referinţa segmentului.

 • DS 4 şi DS 5 la final de carieră
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DS 4 şi DS 5 la final de carieră

  Grupul PSA a decis încetarea producţiei modelelor DS 4 şi DS 5. Acest pas se datorează atât vânzărilor slabe înregistrate de cele două modele cât şi noii politici de modele.

 • Test Drive în premieră - Ford Fiesta Active 1.5 TDCi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Test Drive în premieră - Ford Fiesta Active 1.5 TDCi

  Nu este SUV, nu e nici o sub-compactă obişnuită. Este undeva pe la mijloc, adică vorbim despre un crossover de clasă B. Un segment care în viitor are şanse să genereze volume serioase. Pentru a vă menţine interesul, vă spun că motorul este cel pe care îl aşteptăm şi pe Ford EcoSport... şi este un propulsor reuşit.

Modifică Setările