Stiri despre calm

  34 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, apel despre coronavirus. Ce le transmite cetăţenilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi, apel despre coronavirus. Ce le transmite cetăţenilor

  Călărăşenii sunt îndemnaţi la calm şi responsabilitate, iar autorităţile transmit că sunt pregătite pentru ca răspândirea coronavirusului să fie evitată. Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean Călăraşi a transmis un mesaj pe pagina sa de socializare în care îi sfătuieşte pe oameni să respecte regulile de igienă şi să se informeze din surse oficiale.

 • Calm!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calm!

  S-a oprit apa la robinet. Şi rece, şi caldă. Avarie! O fi din cauza coronavirusului? (Calm!) S-a ars şi becul pe hol. Trebuie să-l schimb, alţi bani. (Calm!) S-au închis şcolile şi teatrele. (Calm!)

 • CALM: Sistemul unitar de salarizare discriminează categoriile mijlocii de funcţionari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CALM: Sistemul unitar de salarizare discriminează categoriile mijlocii de funcţionari

  Legea privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar discriminează categoriile mijlocii de funcţionari, pentru că anulează posibilitatea obţinerii de prime şi suplimente la salariu. În afară de salariu, funcţionarii nu vor putea esenţial să-şi sporească remunerarea în funcţie de performanţe. Opinia a fost exprimată pentru IPN de către directorul executiv al Congresului Autorităţilor Publice Locale din Moldova (CALM), Viorel Furdui.

 • Meditaţia dă
rezultate în tratamentul stresului extrem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meditaţia dă rezultate în tratamentul stresului extrem

  Meditaţia poate fi la fel de eficace pentru tratarea victimelor stresului post-traumatic  - PTSD - ca şi terapiile folosite în prezent. Aceasta este concluzia unui studiu la care au participat soldaţi americani  şi care a fost publicat în „Lancet Psychiatry“.

 • Cum îţi păstrezi concentrarea?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum îţi păstrezi concentrarea?

  Ai nevoie de putere de concentrare pentru a-ţi duce la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus, în fiecare zi. De multe ori, ţi se întâmplă să nu te poţi concentra aşa cum ar trebui sau, pur şi simplu, îţi pierzi de tot atenţia. Care sunt factorii care duc la această stare şi cum îţi poţi reveni?

 • Inspiră-te din secretele oamenilor calmi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inspiră-te din secretele oamenilor calmi

  Momentele tensionate sunt prezente în fiecare zi, însă nu toată lumea reuşeşte să le trateze cu calm. A rămâne calm este o trăsătură pe care foarte puţini oameni o au, dar pe care şi-o doresc foarte mulţi. Pentru că este deja ştiut faptul că o persoană calmă trece cu bine peste orice problemă, iată câteva secrete pe care poţi să le aplici în viaţa de zi cu zi.

 • CALM cere eliminarea discriminării în domeniul salarizării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CALM cere eliminarea discriminării în domeniul salarizării

  Congresul Autorităţilor Locale din Republica Moldova (CALM) solicită într-o scrisoare adresată preşedintelui Parlamentului Andrian Candu, premierului Pavel Filip şi tuturor liderilor partidelor şi fracţiunilor parlamentare să să vină cu măsuri urgente pentru redresarea situaţiei „deplorabile şi inacceptabile care persistă în domeniul salarizării APL de la crearea statului Republica Moldova”, transmite IPN.

 • Zgomotul şi furia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zgomotul şi furia

  Acum zece ani, am scris textul de mai jos, exasperat de nervozitatea generalizată a societăţii româneşti. M-aş fi aşteptat ca însemnările mele să devină un simplu document de arhivă. Din păcate, lucrurile au mers din rău în mai rău, cu sprijinul iresponsabil al unor „combatanţi” de toate culorile, care se distrează sîngeros pe socoteala echilibrului public.

 • Deputaţii continuă jocurile cu taxele locale: vor să anuleze plafoanele pe care tot ei le-au stabilit în decembrie şi să introducă alte restricţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputaţii continuă jocurile cu taxele locale: vor să anuleze plafoanele pe care tot ei le-au stabilit în decembrie şi să introducă alte restricţii

  Deputaţii au înregistrat două iniţiative legislative prin care vor să anuleze plafoanele pentru 12 taxe locale pe care tot ei le-au stabilit anul trecut. Reprezentanţii autorităţilor locale consideră că proiectul elaborat de parlamentarii din coaliţia de guvernare este, de fapt, o nouă limitare a impozitelor

 • Cine este autorul jocurilor de noroc cu taxele locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cine este autorul jocurilor de noroc cu taxele locale

  O modificare legislativă care prevede plafonarea a 12 taxe locale, operată de Parlament, la iniţiativa expremierului Zinaida Greceanâi va afecta bugetele a zeci de primării din ţară. Experţii susţin că deputaţii au ignorat principiul autonomiei locale

 • Cum depăşeşti o situaţie de criză în 5 paşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum depăşeşti o situaţie de criză în 5 paşi

  Chiar dacă ai o echipă bine dezvoltată şi chiar dacă fiecare dintre oameni ştie foarte bine ce are de făcut, situaţiile de criză sunt inevitabile. Ştiinţific vorbind, ele sunt cele care ne ajută să evoluăm, chiar dacă în momentul respectiv ni se pare că putem pune lacătul pe porţile companiei. Hai să vedem ce putem face într-o astfel de situaţie…

 • Melodii care te
ajută în combaterea stresului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Melodii care te ajută în combaterea stresului

  Stresul cotidian reprezintă în ultimii ani o constantă a vieţii noastre, această problemă având origini variate, de la probleme de familie până la situaţiile dificile de la locul de muncă.

 • Cel mai eficient exerciţiu pentru a adormi mai repede
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai eficient exerciţiu pentru a adormi mai repede

  Somnul este foarte important pentru oameni, dar ce te faci atunci când te pui în pat, stingi lumina, dar somnul stă departe de tine? Nu contează cât eşti de obosit, uneori somnul nu vrea să vină. Număratul oilor este o soluţie, însă specialiştii în psihologie ne oferă o soluţie pentru a adormi mai uşor.

 • Răbdare şi tutun, Rapid!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Răbdare şi tutun, Rapid!

  Aud veşti îngrijorătoare dinspre Giuleşti: se pare că există o ruptură între suporteri, o parte dintre aceştia dorind cu orice preţ boicotarea ”barajului” cu Chiajna. Se pare că unii şi-au pus chiar în minte să taie cauciucurile de la autocarul echipei, pentru a zădărnici prezenţa acesteia la meci. Sper să fie doar zvonuri, dar nişte precizări ar fi necesare.

 • Radu Vasile, ultimul mioritic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Radu Vasile, ultimul mioritic

  Îi datorez lui Radu Vasile începuturile uceniciei în politică. Şi îi datorez lui Radu Vasile recunoştinţă veşnică pentru răbdarea şi bunăvoinţa de care a dat dovadă. Dacă ar fi să folosesc un singur cuvânt cu care să-l caracterizez, acesta e „omenia”.

 • Primarii şi preşedinţii de
raioane vor ieşi la proteste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarii şi preşedinţii de raioane vor ieşi la proteste

  Primarii şi preşedinţii de raioane vor organiza, vineri, 1 februarie, un protest în Piaţa Marii Adunări Naţionale. Aleşii locali îşi vor exprima astfel revolta împotriva atitudinii administraţiei centrale faţă de cea locală, dar şi faţă de presiunile politice care, spun ei, sunt exercitate asupra lor.

 • Păstrează-ţi calmul: 7 paşi pentru o viaţă mai liniştită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Păstrează-ţi calmul: 7 paşi pentru o viaţă mai liniştită

  Ai un program aglomerat la muncă. Ai copii şi o sută de alte lucruri pe care trebuie să le faci într-o singură zi, e uşor să ignori cât de stresat eşti. Dar, din păcate, corpul tău îţi mai aminteşte din când în când de asta. Toată tensiunea poate duce la probleme grave de sănătate.

Modifică Setările