Stiri despre brad

  413 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Destăinuiri: Aroma bradului de Sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Destăinuiri: Aroma bradului de Sărbători

  Bate la uşă momentul special al împodobirii pomului de Crăciun. E un ritual aproape automat: Victor va scoate din boxă bradul de plastic, pliat într-o cutie de carton.

 • Criza ne pune în pom podoabe tradiţionale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Criza ne pune în pom podoabe tradiţionale

  Piteştenii care nu-şi permit să mai dea bani pentru decoraţiuni recurg la cele populare: mere şi nuci în staniol şi fundiţe din naylon

 • Jumătate dintre români renunţă la brad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jumătate dintre români renunţă la brad

  Cheltuielile pentru Sărbătorile de iarnă sunt cu buget redus. Pe masa de Crăciun vor fi doar câteva bucăţi de friptură şi prăjituri făcute în casă. De pe lista de cumpărături au fost tăiaţi bradul natural, excursiile şi cadourile costisitoare pentru prieteni.

 • Tradiţie: Un austriac îl va aduce pe Moş Crăciun cu mocăniţa în Ţara moţilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tradiţie: Un austriac îl va aduce pe Moş Crăciun cu mocăniţa în Ţara moţilor

  Hunedorenii sunt aşteptaţi în zilele de sâmbătă şi duminică la Brad, pentru a pleca într-o călătorie de poveste prin Ţara moţilor, cu mocăniţa. La bordul unei locomotive cu aburi care va străbate cei nouă kilometri ai traseului dintre Brad şi Crişcior, trăgând după ea vagoane de epocă, se va afla însuşi Moş Crăciun.

 • Brădenii au scăpat în ultimul moment de frig
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brădenii au scăpat în ultimul moment de frig

  Pentru că stocul de combustibil s-a epuizat, iar resursele financiare au fost pe zero, astăzi se preconiza la Brad sistarea completă a alimentării cu căldură în locuinţele şi instituţiile din oraş.

 • Brazi la ghiveci împodobiţi cu ornamente reciclabile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brazi la ghiveci împodobiţi cu ornamente reciclabile

  Asociaţia „Iubim Natura“ îi învaţă pe băcăuani cum să-şi ocrotească pădurile. Peste 100 de elevi au împodobit la Arena Mall zeci de brăduţi, pini şi molizi la ghiveci cu decoraţiuni din hârtie, plastic şi alte materiale refolosibile.

 • Goana după brazi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Goana după brazi

  Locuitorii din New York au început deja să se pregătească pentru Sărbătorile de iarnă.

 • Crăciun tradiţional românesc cu etichetă „made in China“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crăciun tradiţional românesc cu etichetă „made in China“

  Pietrenii preferă să cumpere pentru Sărbători ornamente ieftine şi sclipitoare produse în Asia. Globurile sau figurinele din plastic făcute la repezeală se vând ca pâinea caldă în detrimentul celor din paie sau lemn, fabricate de artizanii români.

 • Cât ne costă bradul Crăciunul acesta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât ne costă bradul Crăciunul acesta

  Cel mai ieftin pom românesc poate fi cumpărat de la ocoalele silvice, cu până la 55 de lei. La aceste preţuri se adaugă ornamentele, care costă în jur de 100 de lei. Designerii ne recomandă să nu aruncăm globurile de anul trecut, doar pe motiv că s-a schimbat moda. „Anul acesta se poartă un Crăciun împodobit după suflet“, spune Lena Criveanu.

 • Arădenii renunţă la mirosul de brad
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arădenii renunţă la mirosul de brad

  Mai ieftini şi mai rezistenţi decât cei naturali, brazii din plastic vor umple în acest an casele arădenilor. Puşi în vânzare în marile magazine încă de acum două săptămâni, brazii ecologici se dovedesc a fi mai tentantanţi decât cei naturali.

 • În ce domeniu se fac angajări? - Revista presei interne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În ce domeniu se fac angajări? - Revista presei interne

  Presa internă de astăzi scrie despre domeniile spre care românii se pot orienta în 2010, pentru găsirea unui loc de muncă, despre preţul brazilor, dar şi despre faptul că etichetele produselor dietetice nu specifică daca sunt recomandate diabeticilor.  Printre alte subiecte, aviatorii sunt românii cu cele mai mari venituri, iar 123 de rase sunt pe cale de dispariţie.

 • Cel mai mare brad din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai mare brad din lume

  Locuitorii oraşului Ciudad de Mexico se bucură de cel mai înalt pom de Crăciun din lume anul acesta. Bradul are 110,35 metri înălţime, un diametru de 35 de metri şi cântăreşte nu mai puţin de 330 de tone, informează presa internaţională.

 • Bucureşti: Parcurile, cele mai împodobite de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Parcurile, cele mai împodobite de sărbători

  Iluminatul festiv al Bucureştiului, patinoarele din centrul oraşului şi târgurile de cadouri au fost deschise aseară sub o “ploaie” de artificii. Mii de bucureşteni şi-au petrecut timpul până seara târziu pe străzile Capitalei, prin parcurile şi la concertele care au dat startul sărbătorilor de iarnă.