Un muncitor forestier a murit după ce i-a căzut un brad în cap

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victima avea doar 27 de ani FOTO: Salvamont Argeş
Victima avea doar 27 de ani FOTO: Salvamont Argeş

Un tânăr de doar 27 de ani s-a stins din viaţă după ce un brad pe care îl tăiase i-a căzut în cap. Tânărul lucra ca muncitor forestier şi în ciuda eforturilor paramedicilor nu a mai putut fi salvat.

Tragicul eveniment s-a produs în Valea Vâlsanului din Argeş, în zona comunei Nucşoara. Şi cum locul în care a avut loc tragedia este unul greu accesibil, a fost solicitată prin 112 şi intervenţia Salvamont Argeş pentru a putea transporta victima. 

„Colegii mei au plecat de la parada de 1 Decembrie direct la eveniment. Erau aproape de Nucşoara, când a fost primit apelul la 112. Tânărul avea 27 de ani şi lucra ca muncitor forestier. A fost lovit de un brad doborât. Unul dintre colegii săi a sunat la 112”, a declarat pentru ”Adevărul” Ion Sănduloiu, şeful Salvamont Argeş.

Poliţia Argeş a deschis un dosar pentru ucidere din culpă în acest caz teribil, cercetările fiind efectuate deocamdată in rem. 

Vă mai recomandăm şi:

Refugiu din Munţii Făgăraş, reconstruit de voluntari. Vechiul adăpost a fost vandalizat: turiştii au luat şuruburile platformei metalice de sprijin

Turişti căutaţi în Retezatul Mic. Noaptea şi vremea de iarnă i-au prins pe creste

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite