Stiri despre brad

  413 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O adolescentă din Brad s-a sinucis din dragoste la numai 16 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O adolescentă din Brad s-a sinucis din dragoste la numai 16 ani

  Poliţiştii din Brad au fost sesizaţi de un localnic care a descoperit o adolescentă care s-a spânzurat într-o pădure din apropierea municipiului Brad. Echipa operativă sosită la faţa locului a descoperit în buzunarul adolescentei un bilet în care îşi anunţa familia că s-a sinucis din dragoste.

 • Comerţ la negru cu brazi, în spatele magazinului Obor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comerţ la negru cu brazi, în spatele magazinului Obor

  La adăpostul întunericului din spatele magazinului Obor, joi seară, sute de brazi nemarcaţi erau comercializaţi ilegal de către persoane dornice să scape cât mai repede de marfă.

 • Pom de Crăciun din metal, la Rusăneşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pom de Crăciun din metal, la Rusăneşti

  Locuitorii comunei Rusăneşti au în acest an un pom de Crădiun neobişnuit, un schelet metalic de 18 metri, sub formă de brad.

 • Brăila: Deseară, Moş Crăciun vine în casa sa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Deseară, Moş Crăciun vine în casa sa

  Îmbrăcat în costumul său roşu, cu barbă albă şi rumen în obraji, Moş Crăciun onorează astăzi toate comenzile. Dacă vreţi un Moş Crăciun de poveste, îl puteţi găsi pe site-ul www.petreceri-fermecate.ro. În Ajunul Crăcinului şi chiar în ziua Crăciunului, pentru că este extrem de solicitat, Moşul primeşte 150 de lei.

 • Ce pericole ascunde bradul de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce pericole ascunde bradul de Crăciun

  Bradul adăposteşte în crengile sale particule de praf şi mucegaiuri ce pot declanşa crize de astm. Specialiştii atrag atenţia că şi lumânările parfumate şi odorizantele de cameră, la mare căutare în această perioadă, sunt riscante pentru sănătate.

 • Slatina: Cozi la ornamentele de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina: Cozi la ornamentele de Crăciun

  Aranjamentele cu ramuri de brad, lumânări şi clopoţei, alături de vâsc şi sorcove sunt cele mai căutate obiecte în aceste zile.

 • Bucureşti: Eroii din decembrie 1989 sunt amintiri în bradul de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Eroii din decembrie 1989 sunt amintiri în bradul de Crăciun

  Bucureştenii nu au uitat momentele trăite în decembrie ‘89 şi au ieşit încă de dimineaţă să aprindă lumânări în Piaţa Universităţii.Expoziţia cu fotografii din pasajul de la Universitate a adunat azi-dimineaţă zeci de trecători, iar în bradul amenajat tot în pasaj erau agăţate numele a zeci de eroi.

 • Brazi care trăiesc şi după Sărbătorile de iarnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brazi care trăiesc şi după Sărbătorile de iarnă

  Viaţa pomilor se poate termina după Anul Nou sau nu. Cei care-i cumpără le decid viitorul. După 5, 10 sau 25 de ani trăiţi în pădure sau în plantaţie, sute de mii de brazi petrec anual câteva zile în casele românilor, de Sărbători, apoi mor. De câţiva ani există alternativă.

 • VIDEO Vatican: A fost aprins bradul de Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Vatican: A fost aprins bradul de Crăciun

  Bradul de Crăciun de la Vatican, ridicat în piaţa Sfântul Petru, a fost aprins oficial sâmbătă-seară, după ce, cu o zi înainte, fusese inaugurat. Lângă pom se află ieslea monumentală a Naşterii Domnului din faţa bazilicii papale.

 • Adună bani de cadouri din vânzarea brazilor de criză
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adună bani de cadouri din vânzarea brazilor de criză

  Mai mulţi tineri s-au gândit să valorifice crengile de cetină căzute în pădure. Pomii sunt căutaţi mai ales de pensionarii cu venituri reduse, care vor să aibă în casă un brad natural . Un astfel de pom, înalt de 50 de centimetri, costă 10 lei.