Stiri despre bals

  142 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un biciclist
din Baldovineşti-Olt, trimis “la Ceruri” de un preot
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un biciclist din Baldovineşti-Olt, trimis “la Ceruri” de un preot

  Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit, luni seară, în urma unui grav accident de circulaţie provocat de un preot beat. Slujbaşul Domnului se afla la volanul unui autoturism când, la un moment dat, din cauza neatenţiei în conducere, a lovit un biciclist care circula în faţa sa pe acelaşi sens de mers. Acum, preotul s-a ales cu dosar penal şi este cercetat pentru ucidere din culpă.

 • Minore
accidentate pe o trecere de pietoni la Balş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Minore accidentate pe o trecere de pietoni la Balş

  Două fete de 13 şi, respectiv, 14 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, au ajuns, miercuri seară, la spital, după ce au fost lovite în plin de un autoturism condus de un tânăr fără experienţă la volan. Accidentul de circulaţie a avut loc pe raza localităţii menţionate, la orele serii, chiar în dreptul unei treceri de pietoni căreia şoferul amintit nu i-a acordat atenţia cerută de lege. Acum, acesta e cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

 • Accident
cu doi răniţi la Pădurea Saru - Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Accident cu doi răniţi la Pădurea Saru - Olt

  Neatenţia la volan, coroborată cu ploaia densă au fost, marţi după-amiază, condiţiile propice pentru producerea unui accident de circulaţie pe raza Pădurii Saru de lângă oraşul Balş din judeţul Olt. Două autoturisme au fost implicate în accident şi tot atâtea persoane au fost rănite, dintre care una a putut fi extrasă doar cu utilajele pompierilor. În final, ambele victime au scăpat cu viaţă, dar au rămas sub supraveghere medicală.

 • Angajaţii de la IAC Balş, trimişi
în şomaj tehnic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii de la IAC Balş, trimişi în şomaj tehnic

  Filiala de la Balş a grupului de afaceri luxemburghez International Automotive Components (IAC), al treilea furnizor de componente şi sisteme auto din lume, şi-a trimis toţi angajaţii acasă pe motiv de şomaj tehnic. Gestul survine la mai puţin de un an de la inaugurarea unităţii, specializată în fabricarea de componente auto pentru colosul american Ford. Mai rău este că situaţia ameninţă să persiste cel puţin până la finele anului curent.

 • Patronul
firmei de pază Ardia din Balş va fi cercetat în libertate pentru evaziune fiscală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronul firmei de pază Ardia din Balş va fi cercetat în libertate pentru evaziune fiscală

  Remus Constantin Anghelescu, patronul firmei de pază Ardia din oraşul Balş, judeţul Olt, va fi cercetat în stare de libertate după ce magistraţii Tribunalului Dolj au respins propunerea anchetatorilor de reţinere a acestuia pentru 29 de zile. El a fost ridicat de pe străzile Craiovei miercuri – 5 iunie, în urma unei acţiuni a procurorilor DIICOT Craiova, sub suspiciunea de implicare într-un caz de evaziune fiscală de peste 2,2 milioane euro.

 • Urmărit internaţional, depistat întâmplător la Balş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urmărit internaţional, depistat întâmplător la Balş

  Un bărbat care era dat în urmărire naţională şi internaţională a fost depistat în mod întâmplător pe o străduţă din oraşul Balş, judeţul Olt, cu prilejul unui control rutier de rutină. După ce i-au verificat actele de identitate, poliţiştii au descoperit că acesta, pe lângă faptul că nu poseda permis de conducere pentru autoturismul pe care îl conducea, era şi urmărit pentru infracţiuni rutiere.

 • IAC Balş începe producţia de piese pentru Ford Craiova
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  IAC Balş începe producţia de piese pentru Ford Craiova

  Grupul International Automotive Components (IAC), al treilea furnizor de componente şi sisteme auto din lume, a inaugurat ieri, în oraşul Balş, judeţul Olt, singura sa fabrică din ţara noastră. La eveniment au luat parte oficialităţi locale şi judeţene, împreună cu echipa de conducere a operaţiunilor companiei din Europa, inclusiv James Kamsickas, preşedintele IAC.

 • Dorel de la Balş a fost prins la furat de motorină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dorel de la Balş a fost prins la furat de motorină

  Poliţiştii din oraşul Balş, judeţul Olt, au prins în flagrant două persoane care sustrăgeau motorină din rezervoarele unor utilaje ale unei firme din localitate. Acum, ei riscă să primească o pedeapsă ce poate merge până la şapte ani închisoare.

 • Poluare cu ţiţei de proporţii pe Olteţ, în zona abatorului din Balş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poluare cu ţiţei de proporţii pe Olteţ, în zona abatorului din Balş

  Autorităţile judeţului cu atribuţii în domeniu au intervenit, miercuri - 30 mai, la marginea oraşului Balş, în zona abatorului, după ce o conductă prin intermediul căreia se transporta ţiţei pe sub pârâul Olteţ s-a spart dimineaţa. Din primele cercetări se pare că de vină pentru incident ar fi precipitaţiile din ultimele zile, ce au dus la creşterea debitului pârâului şi a pus o presiune prea mare pe conducta menţionată

 • Un poliţist din Balş a fost mustrat că şi-a făcut datoria. Valentin Popa a pus mâna pe un falsificator de bani, însă şeful lui l-a pedepsit pentru acest lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un poliţist din Balş a fost mustrat că şi-a făcut datoria. Valentin Popa a pus mâna pe un falsificator de bani, însă şeful lui l-a pedepsit pentru acest lucru

  Valentin Popa, subcomisar de poliţie, în Balş, l-a prins anul trecut în luna noiembrie pe  Constantin Dumitrescu, agent şef la Poliţia Slatina, în timp ce încerrca să plaseze 600 de lei falşi într-un magazin. Bărbatul  a avut ghinion, a intrat în localul soţiei lui Popa, care şi-a dat seama imediat că banii sunt falşi.

 • Stradă modernizată în Balş cu patru milioane de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stradă modernizată în Balş cu patru milioane de lei

  Primăria Balş a semnat joi un nou contract de finanţare în cadrul Programului Operaţional Regional. Proiectul are o valoare de aproape patru milioane de lei şi vizează îmbunătăţirea infrastructurii locale de transport prin modernizarea unei străzi din oraş.

 • VIDEO Gheorghe Barbu, poliţist prins băut, taxat blând de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Gheorghe Barbu, poliţist prins băut, taxat blând de procurori

  Un poliţist care a gonit cu maşina după ce chefuise la restaurant a scăpat cu o amendă.Gheorghe Barbu a plătit cu 1.000 de lei incidentul pe care l-a provocat, anul trecut, însă şi-a păstrat postul la Secţia Judiciară a Poliţiei Balş.

 • Gheorghe Barbu, poliţist prins băut, taxat blând de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gheorghe Barbu, poliţist prins băut, taxat blând de procurori

  Un subcomisar din Balş care a gonit cu maşina după ce chefuise la restaurant a scăpat cu o amendă. Gheorghe Barbu a plătit cu 1.000 de lei incidentul pe care l-a provocat, anul trecut, însă şi-a păstrat postul la Secţia Judiciară a Poliţiei Balş.

Modifică Setările