Crosul Ziua Olimpică, între două reprize de ploaie. „Am avut peste 200 de participanţi, şi alţii care au rămas în maşini, îmbrăcaţi, din cauza ploii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ziua Olimpică 2018 s-a desfăşurat, în judeţul Olt, la Balş, unde cei peste 200 de participanţi care au reuşit să se înscrie au parcurs traseul între două reprize de ploaie zdravănă.

Judeţul Olt a intrat, de miercuri, 13 iunie 2018, ora 14,00, sub avertizare Cod Galben de ploi şi vijelii, însă fenomenele meteo nu i-au împiedicat pe organizatorii Zilei olimpice să desfăşoare cross-ul programat pentru miercuri după-amiază. N-a mai început, însă, la ora tradiţională 18,00, organizatorii dând startul înainte, după o primă repriză de ploaie sănătoasă de vară. „Am avut peste 200 de participanţi care au reuşit să se înscrie şi alţii care au rămas, îmbrăcaţi, în maşini. Ploaia ne-a încurcat puţin, în sensul că nu am început la 18,00, am început mai devreme. Au venit participanţi din Balş şi comunele limitrofe, dar şi din Slatina şi Craiova“, a declarat Cristian Bughea, organizator, membru al Comitetului Olimpic Sportiv  Român (COSR).

Imagine indisponibilă

Traseul s-a întins pe 2,3 kilometri, grupul de alergători fiind deschis de doi biciclişti care au purtat steagul COSR, respectiv steagul Comitetului Internaţional Olimpic.

Cei mai buni alergători au primit medalii, dar şi premii în echipamente sportive, Primăria Balş, co-organizator, premiind la rândul său cea mai numeroasă familie participantă, respectiv cei mai tineri participanţi.
Cel mai tânăr participant are 11, în timp ce cel mai vârstnic, 72 ani.

Crosul Ziua Olimpică se organizează în judeţul Olt din 2008, ultimele două ediţii, 2017 şi 2018, având loc în Caracal, respectiv Balş, în perspectivă dorindu-se, a mai precizat Cristian Bughea, şi implicarea autorităţilor din alte localităţi ale judeţului.

SlatinaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite