Stiri despre art safari

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Concurs cu premii pentru copiii talentaţi la artă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs cu premii pentru copiii talentaţi la artă

  Copiii şi adolescenţii cu vârste între 10 şi 18 ani şi cu talent artistic pot participa la un concurs naţional în cadrul căruia vor fi premiate cele mai reuşite lucrări care vor fi şi expuse.

 • Alte evenimente amânate: Gala Premiilor Gopo, One World Romania şi
Art Safari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alte evenimente amânate: Gala Premiilor Gopo, One World Romania şi Art Safari

  După ce a fost analizată atent situaţia cu privire la evoluţia epidemiei COVID-19, inclusiv măsurile recente luate de autorităţi, şi au fost luate în considerare toate aspectele implicate în luarea acestei decizii, vor fi amânate Gala Premiilor Gopo, cea de-a 13-a ediţie a festivalului One World Romania, precum şi Art Safari.

 • „Tonitza şi geniul copilăriei“ – cea mai mare expoziţie
Nicolae Tonitza din ultima jumătate de secol. Unde va fi expusă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Tonitza şi geniul copilăriei“ – cea mai mare expoziţie Nicolae Tonitza din ultima jumătate de secol. Unde va fi expusă

  „Tonitza şi geniul copilăriei“ este cea mai importantă expoziţie dedicată unuia dintre cei mai cunoscuţi pictori români, Nicolae Tonitza. Expoziţia e în Pavilionul de Artă București - Art Safari. Vernisajul va avea loc în data de 26 septembrie, în clădirea Palatul Oscar Maugsch BCR din Piaţa Universităţii şi poate fi vizitată până pe 6 octombrie. Curatorul expoziţiei este Zoltán Soós, directorul Muzeului Judeţean Mureş.

 • Art Safari Bucureşti 2019 începe pe 27 septembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Art Safari Bucureşti 2019 începe pe 27 septembrie

  Cea mai mare expoziţie dedicată lui Nicolae Tonitza, instalaţii imersive create special pentru eveniment şi 4 pavilioane noi de artă, cu opere în valoare de peste 15 milioane de euro

 • Cea mai mare expoziţie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai mare expoziţie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

  Art Safari își va deschide porţile pentru cea de-a șasea ediţie, în perioada 27 septembrie - 6 octombrie, într-o clădire-monument - Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piaţa Universităţii. Pavilionul de Artă București - Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din România, aduce în atenţia publicului artă de patrimoniu, artă contemporană, instalaţii, performance-uri, ateliere de artă pentru copii și tururi ghidate.

 • Colecţia de artă a Băncii Comerciale Române va
fi expusă la Art Safari 2018
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Colecţia de artă a Băncii Comerciale Române va fi expusă la Art Safari 2018

  Banca Comercială Română va expune în cadrul celei de-a cincea ediţii a Art Safari Bucureşti (11-20 mai, Piaţa George Enescu, Bucureşti) o parte importantă a tezaurului ei cultural. Expoziţia de pictură este compusă din valoroase opere ale marilor artişti români, care nu se află în circuitul public: Tonitza, Petraşcu, Pallady, Dărăscu, Ressu, Ţuculescu, Baba, Bernea şi mulţi alţii.

 • Art Safari, cel mai mare târg de artă contemporană, se deschide la Galeriile Kretzlescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Art Safari, cel mai mare târg de artă contemporană, se deschide la Galeriile Kretzlescu

  Joi a avut loc conferinţa de presă care a anunţat cea de-a patra ediţie a  târgului Art Safari. Pavilionul de artă se deschide vineri şi se închide pe 18 iunie, timp în care spectatorii se pot bucura, pe lângă seriile de expoziţii ale diverşilor artişti contemporani, de cele două mari expoziţii permanente: expoziţia „Luchian şi indepedenţii” şi „Notes on a landscape”, expoziţie cu opere româneşti, curatoriată de belgianul Wim Waelput.

 • Recomandări de weekend: Zeci de expoziţii de artă şi fotografie, festival de lumină şi târg de meşteşugar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări de weekend: Zeci de expoziţii de artă şi fotografie, festival de lumină şi târg de meşteşugar

  Pavilionul de Artă – Art Safari este deschis la Palatul Dacia-România, expoziţia World Press Photo 2015 se vizitează la Teatrul Naţional, Calea Victoriei se ”îmbracă” în lumină seară de seară tot weekendul, iar în parcul Herăstrău vin meştuşugari şi se găsesc bucate internaţionale de gustat, iată coordonatele culturale în weekend.

 • 13
– 17 Mai,
Clădirea Ciclop găzduieşte ediţia II Art Safari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  13 – 17 Mai, Clădirea Ciclop găzduieşte ediţia II Art Safari

  Dar ce este mai exact Art Safari Bucharest? Este singurul eveniment anual destinat deopotrivă artei româneşti şi regionale, cu accent pe evoluţiile sale contemporane, la care sunt invitate să expună galeriile de artă contemporană româneşti şi internaţionale, dar şi muzee de artă din România. Art Safari 2015 doreşte să aşeze Bucureştiul pe harta marilor târguri europene de artă contemporană.

 • Un tablou de Camille Pissarro, estimat la 3,5 milioane de euro, expus la Art Safari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tablou de Camille Pissarro, estimat la 3,5 milioane de euro, expus la Art Safari

  Pictura „Tăietorul de lemne“, de Camille Pissarro, estimat de specialiştii casei Sotheby's la o valoare cuprinsă între 3 şi 3,5 milioane de euro, va fi expus la Art Safari - Pavilionul de Artă din Bucureşti, primul pavilion profesional şi public de artă, care se va desfăşura între 22 şi 25 mai.

Modifică Setările