Stiri despre adrian nour

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mamma mia!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mamma mia!

  Iată, în sfârşit, un musical ca la carte. Un produs, ba chiar unul industrial, cu succes mare la public. Conceptul nesofisticat, cât se poate de corect politic prin feminismul pe care-l susţine (ba chiar dând peste nas familiei tradiţionale), a făcut ca Mamma mia! să vândă 16.000 de bilete în numai patru zile, la Sala Palatului. Şi, important de precizat, proiectul a fost finanţat de firme private, în totalitate.

 • ,,Dolce Vita”, în premieră la Teatrul de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ,,Dolce Vita”, în premieră la Teatrul de Operetă şi Musical ,,Ion Dacian”

  Opereta, musicalul şi muzica pop, cabaretul şi teatrul-dans dezvăluie ceea ce au unic în cadrul spectacolului ,,Dolce Vita”, în regia lui Dragoş Galgoţiu, a cărui premieră oficială va avea loc sâmbătă, 20 iunie, ora 20.00, la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian”.

 • „Românii au talent“, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenţi care luptă pentru un loc în marea finală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Românii au talent“, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenţi care luptă pentru un loc în marea finală

  „Românii au talent“. Emoţiile sunt din ce în ce mai mari pentru ultimii 12 semifinalişti de la „Românii au talent“. Vineri seară, 5 iunie, de la ora 20.30, la Pro TV, aceştia îşi vor prezenta momentele pline de originalitate şi creativitate şi vor încerca să cucearcă atât publicul, cât şi juriul, care îi va trimite pe trei dintre ei în marea finală.

 • Adrian Nour, la Adevărul Live: „Mă simt ca acasă la Teatrul de Operetă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adrian Nour, la Adevărul Live: „Mă simt ca acasă la Teatrul de Operetă”

  Adrian Nour, interpretul pricipal din musicalul „Fantoma de la Operă” şi fost finalist la „Vocea României” a fost invitat, marţi, în studioul Adevărul Live. Interpretul a dezvăluit cum este să joci unul dintre cele mai râvnite roluri de musical din lume, primit în România cu mult entuziasm de public.

 • CRONICĂ „Fantoma de la Operă”. Muzica nopţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CRONICĂ „Fantoma de la Operă”. Muzica nopţii

  Printre multele lucruri ce se credea a fi ştiute „cu siguranţă” despre familia Ceauşescu era şi acela că „tovarăşei” îi plăceau romanţele şi opereta. Ei, sigur că nu opereta în întregul ei că „o adormea”, aşa cum o adormeau cărţile pe Tanţa lui Ion Băieşu, ci câteva arii celebre. Care, tocmai din acest motiv, îşi mai făceau din când în când loc în programul acela scurt, de două-trei ore zilnic, al TVR din anii de final ai comunismului românesc.

 • „Necuvinte” - viaţa în tăcere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Necuvinte” - viaţa în tăcere

  Când aţi râs ultima oară provocat de linişte? Pe lângă iubire, şi cultura poate să secrete endorfinele necesare acestei reacţii.

 • Gălăţeanul Adrian Nour, favoritul caselor de pariuri la câştigarea marelui trofeu Vocea României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gălăţeanul Adrian Nour, favoritul caselor de pariuri la câştigarea marelui trofeu Vocea României

  Finala talent-showului „Vocea României“ îşi va desemna în această seară, de la ora 20.30, la Pro TV, marele campion. Pentru titlul din 2013, dar şi pentru premiul de 100.000 de euro concurează Sânziana Niculae, Adrian Nour, Mihai Chiţu şi Marius Marin sau „Gerard Butler de România“. „Adevărul“ vă prezintă în timp real cele mai importante momente ale emisiunii.

Modifică Setările