Stiri despre adrian nicolae

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Arta
prostirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Arta prostirii

  Când în urmă cu aproape doi scriam despre spectacolul cu piesa lui Mihail Sebastian Steaua fără nume, montat de Victor Ioan Frunză, în scenografia Adrianei Grand, la Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Bălcescu din Bucureşti, simţeam nevoia de a-mi începe însemnările printr-o mărturisire.

 • Totul despre „Neam legat“, cel mai recent show de comedie, marca Prima TV, la Adevărul live, de la 15.30
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Totul despre „Neam legat“, cel mai recent show de comedie, marca Prima TV, la Adevărul live, de la 15.30

  Astăzi, de la 15.30, în platoul Adevărul Live se vor afla Cosmin Nedelcu- Micutzu, Adrian Nicolae şi Ioan Cortea, protagoniştii noii emisiuni „Neam legat“, o emisiune de divertisment care încearcă să facă loc pe micul ecran genului stand-up comedy. Actorii promit un nou stil de comedie şi numeroase scheciuri independente. Mai multe aflăm de la ei, într-o discuţie moderată de Adriana Mariş.

 • Smiley, invitat în prima ediţie a show-ului „Neam legat“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Smiley, invitat în prima ediţie a show-ului „Neam legat“

  Smiley îşi joacă propriul rol alături de Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea în prima ediţie a show-ului „Neam legat“. Artistul va demonstra nu doar că are ceea ce îi trebuie pentru a juca alături actorii emisiunii de pe Prima TV, ci va face şi haz de faima care îl înconjoară.

 • Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea sunt un „Neam legat“, la Prima TV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea sunt un „Neam legat“, la Prima TV

  Prima TV lansează un nou show de divertisment, din 7 iulie, cu Cosmin „Micutzu“ Nedelcu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea. Emisiunea denumită „Neam legat“, urmează să fie difuzată în fiecare luni, de la ora 21:00, cu o durată de 30 de minute, fiind un proiect care doreşte să binedispună telespectatorii în serile toride de vară.

 • „Neam trezit!“ la Prima TV, în fiecare dimineaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Neam trezit!“ la Prima TV, în fiecare dimineaţă

  Actorul Adrian Nicolae, stand-up comediantul Cosmin Nedelcu (Micutzu) şi fostul manechin Laura Belecciu vor da startul mâine show-ului matinal „Neam trezit!“, începând cu ora 7:00, la Prima TV.

Modifică Setările