FOTO VIDEO „Neam legat“, show-ul cu „umor impertinent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa de la „Neam legat“ vrea să schimbe regulile show-ului
de divertisment FOTO Prima TV
Echipa de la „Neam legat“ vrea să schimbe regulile show-ului de divertisment FOTO Prima TV

Prima TV lansează, în această seară, de la ora 21:00, „Neam legat“, un nou show de divertisment cu un umor aparte care încearcă să facă loc pe micul ecran genului stand-up comedy.

Cu un nou stil de comedie şi cu scheciuri independente ca gen, „Neam legat“ este un proiect unic conturat de Cosmin „Micutzu“ Nedelcu, Adrian Nicolae şi Ioan Nelu Cortea, prieteni şi actori de comedie.

Dintre aceştia, Micutzu, pe numele real Cosmin Nedelcu, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de stand-up din România, spune că a început să practice această meserie inspirat de prietenul său Costel Bojog, comediant la rândul lui, după ce şi-a recitat monologul cu care a intrat în facultate, „Zilele şi nopţile motanului Tomiţă“. „La început a fost fără vulgaritate, dar treptat m-am dat pe brazdă“, glumeşte focşăneanul.

Fost actor de teatru, Micutzu crede că „Neam legat“ face un pas în plus pentru evidenţierea unui nou gen de comedie la televizor. Chiar şi aşa, acesta arată că pentru a înţelege stand-up-ul, publicul trebuie să experimenteze, mai întâi, senzaţia din sală. „În primul rând, nu e timpul pentru stand-up-ul de pe TV, la noi în ţară, pentru că trebuie tu, ca spectator, trebuie să cunoşti ce înseamnă un show live, atmosfera, faptul că mai sunt pe lângă tine 200-300 de oameni care râd în acelaşi timp. În momentul în care foarte multă lume din ţara asta va fi mers la stand-up, de-abia atunci cred că va fi vorba de stand-up la TV“, explică el.

E nevoie de ceva nou“

Mai mult, Micutzu nu uită să precizeze că stand-up-ul, deşi încă în nişă, ar putea să iasă uşor în mainstream, totul pentru a da naştere unei culturi, exact cum s-a întâmplat în Statele Unite ale Americii. Tocmai de aceea, comediantul subliniază necesitatea unui astfel de show. „E clar că toate emisiunile tabloide satură publicul. E nevoie de ceva nou. De-asta facem şi emisiunea asta, «Neam legat», mie mi se pare un pas în plus pentru stand-up la TV şi pentru lucruri de calitate“, completează Micutzu.

neam legat foto prima tv

Nelu Ioan Cortea, Cosmin „Micutzu“ Nedelcu şi Adrian Nicolae sunt un „Neam legat“ FOTO Prima TV

Frustrarea meseriei de actor

Actoria a fost meseria de bază a lui Cosmin Nedelcu, însă frustrarea personală şi „nevoile financiare“ ale unei persoane din facultatea de teatru l-au determinat să aleagă stand-up comedy. „La facultatea de teatru, în ultimul an, făcusem un spectacol care se numea „Trilogia Atrizilor“, în care l-am jucat pe Agamemnon, al doilea rol foarte bun pe care l-am făcut în facultate. Totul până când o anumită persoană, ca să îşi satisfacă scopurile personale, a făcut în aşa fel încât piesa noastră să fie scoasă. Un spectacol foarte bun a fost înlocuit de o şuşă pentru . Şi asta se întâmplă în teatru, în ziua de azi, aproape peste tot“, povesteşte el.

image
E nevoie de ceva nou. De-asta facem «Neam legat», un pas în plus pentru stand-up la TV şi pentru lucruri de calitate Cosmin Nedelcu, alias Micutzu

Dacă în trecut, pentru actorii de teatru, partea ce ţinea de televiziune şi de reclame era considerată una facilă, acum a avut loc o schimbare din două motive: primul, despre care spune Micutzu, ar fi nevoia de a supravieţui, iar cel de-al doilea este modelul pe care l-au implementat Gheorghe Dinică sau Florin Zamfirescu, atunci când au jucat în producţiile Acasă TV. „În momentul în care profesorii fac lucrul ăsta, tu ca student nu trebuie să te simţi nasol că te duci să joci într-o reclamă pe 200 sau 300 de “, mai spune acesta. În ceea ce priveşte viitorul, Micutzu spune că vrea să realizeze show-uri TV de calitate, să facă stand-up şi, dacă se poate, să joace în piesa de teatru Regele Lear.

image

Smiley, primul invitat

Emisiunea propune o mai multe mini-seriale pe diverse teme, care se diferenţiază printr-un umor „impertinent“, anume „Ardelean şi Neliniştit“, „Poliţia plajei“, „StarBreak 1310“, „Codul lui DelaVrancea“ şi „Trei fraţi bogaţi“. „E un umor mai «nesimţit», mai impertinent, asta are în plus faţă de alte show-uri. Adică nu e cuminte. Din păcate, atunci când aud că un gen de umor este «noncomformist» îmi imaginez că e foarte comformist“, explică Adrian Nicolae.

Primul invitat la show-ului „Neam legat“ este Smiley, cel care îşi va juca propriul rol în „Poliţia plajei“. Trecând cu bine peste un necaz în trafic, Smiley va descoperi dragostea într-un loc neaşteptat. În plus, artistul va demonstra cât de talentaţi sunt unii români şi cum se gestionează o criză, salvând turiştii de pe litoralul românesc. În următoarele ediţii „Neam legat“ vor fi prezenţi Grasu XXL şi Puya.

neam legat foto prima tv

Smiley, invitatul show-ului FOTO Prima TV

În prealabil, băieţii au făcut furori pe internet cu piesa „Cine e grăsuţa“. Chiar dacă melodia a împărţit publicul în două tabere, Nelu Ioan Cortea clarifică situaţia şi spune că au „folosit alt fel de femei pe care nimeni nu le foloseşte în astfel situaţii“. „Ni s-a părut amuzant că nimeni, până acum, nu a realiat un videolip profesionist, de genul celor lui Snoop Dogg sau Dr. Dre. În loc să alegem plasticul şi falsul, am ales naturalul“, arată el.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite