Vedetele Prima TV s-au distrat la petrecerea de lansare a emisiunii „Neam legat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa „Neam legat“, la
petrecerea de lansare FOTO Prima Tv
Echipa „Neam legat“, la petrecerea de lansare FOTO Prima Tv

Înainte de lansarea emisiunii „Neam legat“, care va avea premiera în această seară de la ora 21.00, pe Prima TV, vedete postului s-au distrat la o petrecere unde au vizionat în avanpremieră imagini din prima ediţie a show-ului.

Printre numele cunoscute ale postului de televiziune s-au numărat Mihai Găinuşă, Codruţ Kegheş, Virgil Ianţu, Mistretzu’, Mirela Zeţa, Andreea Grămoşteanu, Angel Popescu, Alexandru Bogdan, Bogdan Cotleţ, Diana Bart, Alexandru Constantin, Laura Belecciu, Bebeluşele Ioana şi Roxana şi Cristi Hrubaru.

Micutzu, Adrian Nicolae şi Nelu Cortea au prezentat emoţionaţi primul episod, în care Smiley îşi joacă un rol important. Artistul a dovedit că poate nu doar să joace alături de actorii show-ului de la Prima TV, dar şi să facă haz de faima care îl înconjoară.

„«Neam legat» aduce un nou stil de comedie, va fi o emisiunea plină de divertiate. Noul show va avea o structură specială. În cele 30 de minute, oamenii de acasă vor putea urmări mai multe mini serii (de genul telenovelă, de groază, SF etc.), printre care vom strecura şi nişte scheciuri independente ca gen“, a spus Cosmin „Micutzu“ Nedelcu despre conţinutul viitorului show.

Nucleul show-ului îl constituie cinci mini-seriale, care se diferenţiază printr-un umor „impertinent“: „Ardelean şi Neliniştit“, „Poliţia plajei“, „StarBreak 1310“, „Codul lui DelaVrancea“ şi „Trei fraţi bogaţi“. „E un umor mai «nesimţit», mai impertinent, asta are în plus faţă de alte show-uri. Adică nu e cuminte. Din păcate, atunci când aud că un gen de umor este «noncomformist» îmi imaginez că e foarte comformist“, explică Adrian Nicolae.

neam legat foto prima tv

Mistretzu, Bebeluşa Oana, Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegeheş FOTO Prima TV

În prealabil, băieţii au făcut furori pe internet cu piesa „Cine e grăsuţa“. Chiar dacă melodia a împărţit publicul în două tabere, Nelu Ioan Cortea clarifică situaţia şi spune că au „folosit alt fel de femei pe care nimeni nu le foloseşte în astfel situaţii“. „Ni s-a părut amuzant că nimeni, până acum, nu a realiat un videolip profesionist, de genul celor lui Snoop Dogg sau Dr. Dre. În loc să alegem plasticul şi falsul, am ales naturalul“, arată el.

neam legat foto prima tv

Mirela Zeţa şi Andreea Grămoşteanu FOTO Prima TV

Dacă vreţi să vedeţi cum s-a descurcat Smiley în ipostaza de actor, dar şi cum arată un show cu umor „impertinent“, nu pierdeţi „Neam legat“, începând din această seara, de la ora 21:00, la Prima TV.

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri