Diaspora colindă România. Haideți să petrecem Ajunul de Crăciun împreună!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu bucurie vă anunțăm un eveniment inedit, pe care l-am gândit noi, cei de la redacția RoZoom Press, și pe care dorim să-l dedicăm tuturor românilor din diaspora, un proiect care ne este foarte drag.

Craciun 2023 png

Pe 24 decembrie, de Ajunul Crăciunului, deschidem virtual porțile noastre și să vă invităm la un concert live virtual unde frontierele se vor șterge și unde toți putem să ne simțim acasă.

Cine poate participa

Grupuri vocale, coruri, soliști, copii care frecventează cursurile de limbă română, sau români din toate colțurile lumii sunt invitați să se alăture și să aducă bucuria sărbătorilor prin urături și colinde tradiționale.

Cum se poate participa

Am deschis o listă în care vom stabili un program cu toți cei care doresc să intre în direct cu noi. Scrieți-ne în mesaj privat și comunicați-ne disponibilitatea și o descriere a grupului sau a voastră, precum și ce doriți să cântați.

Noi vom face programul și vă vom da link de acces în live.

Vom crea împreună o atmosferă magică, în care fiecare sunet și fiecare vers transmite căldura și spiritul sărbătorilor de acasă.

Indiferent unde suntem, să ne reunim virtual și să ne simțim aproape de sufletul sărbătorilor românești! Așa că pregătiți-vă inima și vocea, pentru că vom împărtăși bucuria colindelor și urăturilor împreună.

Vă așteptăm cu drag să celebrăm împreună Ajunul Crăciunului.

Echipa RoZoom Press: Miruna Căjvăneanu, Ciprian Apetrei,  Gelu Vlașin.

La emisiune au participat:

Ana Maria Pirjolea (Italia)- Angela Iliseiși Maria Marincas din corul Serafico, (Roma, Italia)- Bogdan Stelian Dumitru (SUA)- Corul de copii de la Asociația Villaggio Romeno (Ostia - Italia), acasă la învățătoarea Laura Bobocea- Marina și Mihai Balașca (membri în Corul Diecezei din Roma - Italia) ⁠- Steluța Floriștean (Roma, Italia)- Corul de copii ai Asociației “Artă și Cultură” (Grecia) coordonați de Mariana Bargan- Cristina și David Vlașin  (România)

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite