Anunţarea rezultatelor pentru Loteria Vizelor SUA 2022

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Loteria Vizelor - Rezultate 8 mai 2021
Loteria Vizelor - Rezultate 8 mai 2021

Rezultatele pentru Loteria Vizelor SUA (Green Card Lottery) 2022 vor fi disponibile online începând de sâmbăta aceasta, 8 mai 2021, ora 7:00pm, ora României.

Pentru a verifica dacă vă număraţi printre fericiţii câştigători, trebuie să accesaţi pagina oficială a Departamentului de Stat SUA şi să introduceţi datele personale alături de numărul de confirmare primit în momentul înscrierii. Doar accesând Entrant Status Check veţi fi în măsură să aflaţi dacă aţi fost selectaţi. Aceasta este singura sursă legitimă pentru aflarea rezultatelor.

În cazul în care aţi pierdut numărul de confirmare primit în urma completării formularului de înscriere, îl puteţi recupera prin intermediul aplicaţiei disponibile pe Entrant Status Check, prin introducerea adresei de e-mail cu care v-aţi înregistrat şi a anumitor date personale pentru confirmarea identităţii.

De menţionat că simpla selecţie nu garantează obţinerea Green Cardului. Persoanele selectate  trebuie să îndeplinească anumite cerinţe de eligibilitate pentru a se putea califica şi a obţine, în consecinţă, viza de imigrant. Aceste cerinţe sunt destul de simple, însă sunt urmărite cu stricteţe de către autorităţile americane implicate în acest demers. De exemplu, vor fi verificate informaţii ce ţin de conduita câştigătorilor, dar şi de educaţia acestora.  Pentru mai multe informaţii privind criteriile de eligibilitate accesaţi articolul nostru anterior.

România se află pe lista ţărilor participante la Loteria Vizelor SUA. Având în vedere că Departamentul de Stat SUA nu trimite scrisori de notificare prin poştă sau e-mail pentru a anunţa selecţia câştigătorilor, vă recomandăm să trataţi cu neîncredere orice e-mail sau scrisoare care vă anunţă că aţi fost selectaţi şi, mai mult, prin care vi se solicită să achitaţi o sumă de bani pentru obţinerea Green Cardului într-un anumit interval de timp. Participarea la Loteria Vizelor SUA este gratuită!

Vă dorim mult succes!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite