Loreta Popa

Jurnalist

A decis să regizeze şi să investească tot ce avea în primul lui lungmetraj numit „The Music Island”. O discuţie cu regizorul Cosmin Zaharia s-a întâmplat să fie un soi de  meditaţie pe tema crizei culturale actuale, dar şi un avertisment asupra faptului că din ce în ce mai puţin contează aspiraţia către un ideal, că artistul nu mai este un slujitor al unei idei măreţe.

Prin intermediul parfumului, preţ de o clipă, poţi simţi raiul. Un om obişnuit poate simţi până la zece esenţe diferite să zicem, dar nu oricui îi este dat să facă diferenţa între 10.000. Trebuie să ai ceea ce se numeşte „nas“, ca să poţi crea un parfum, şi asta după ani de testat ingrediente, combinaţii şi cantităţi.

La începutul lunii aprilie a acestui an a văzut lumina tiparului cel de-al treilea volum al trilogiei „Codex Aureus“, respectiv „Ultimul pion“, purtând semnătura lui Silviu Radu. Lansarea oficială va avea loc la Muzeul Naţional al Literaturii Române miercuri, 24 aprilie 2019, de la ora 18.00, Str. Nicolae Creţulescu nr. 8.