Loreta Popa

Jurnalist

Fiecare lecţie în viaţă ne este dată în funcţie de ceea ce avem ascuns adânc în noi. Dumnezeu lucrează cu materialul clientului, or, dacă acesta este catifea, o jachetă iese într-un fel, dacă e din tafta, alt fel, dacă e mătase, alt fel, iar dacă este din pânză de sac, într-un cu totul şi cu totul alt fel. Am avut şansa să cunosc de-a lungul timpului, graţie profesiei, oameni şi Oameni, artişti şi Artişti.

20 de ani. Atât au trecut de când această femeie ce purta numele zeiţei vânătorii, Diana, a fost ucisă numai pentru că-şi dorea să fie liberă, fericită şi împlinită. A îndrăznit să-şi ceară drepturile şi „aroganţa” ei a fost taxată în singurul mod posibil şi la îndemână celor de „sus”: dispariţia ei fizică.

Ana Ularu (31 de ani) şi-a dorit dintotdeauna să fie actriţă şi a muncit enorm pentru ca acest vis să devină realitate. A ales să trăiască în România, se consideră actriţă de limbă română, deşi a început să joace în producţii internaţionale. Despre partenerul din „Inferno“, Tom Hanks, chiar dacă au avut doar câteva scene împreună, Ana Ularu spune că a fost o onoare să împartă platourile de filmare.