Ungurii ne atrag antreprenorii în mediul de afaceri. Vezi cum poţi avea acces la ultimele idei de afaceri în Ungaria!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii pot afla pe bani europeni, despre cele mai bune idei de afaceri

Nemulţumiţi de rezultatele afacerilor din România? Antreprenorii din zona de vest a ţării au oportunitatea de a se reorienta spre vecini. Asta, în timp ce ungurii văd o şansă de prosperitate în Timişoara. În plus, schimbul se face pe bani europeni la Timişoara iar primii vizaţi sunt studenţii economişti.

Antreprenorii care nu şi-au găsit succesul în afaceri în România au oportunitatea de a se reorienta spre vecinii unguri. Reprezentanţii Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, împreună cu Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor Timişoara organizează seminarii tematice pentru cei interesaţi de oportunităţile de afaceri din România şi Ungaria.

Ovidiu Tender și-a întins antenele pe piaţa din Africa: "În Senegal e mai ieftin să construiești un aeroport decât o autostradă"

Experţi din cadrul echipelor de proiect vor prezenta  unu studiu al oportunităţilor de afaceri în regiunea transfrontalieră Ungaria-România, dar şi un ghid ala afacerilor atât în Ungaria, cât şi România.Cei interesaţi sunt aşteptaţi vineri, 28 octombrie 2011, între orele 10.00-13.00, în Sala CEDO a sediului CCIAT din P-ţa Victoriei nr.3.

Frații Cristescu au început cu un butic în complex și au ajuns cei mai bogați din Timișoara