I-a distrus maşina şi i-a spart geamul casei pentru că nu a plătit reparaţia aparatului de tuns iarbă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că nu şi-a achitat valoarea reparaţiei aparatului de tuns iarba, un bărbat a avut parte de un scandal în toată regula, în urma căruia i s-a spart unul dintre geamurile casei şi i-a fost distrusă maşina.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui Marius Ion, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Potrivit anchetatorilor, în 15 iunie 2010, în jurul orei 14, Marius Ion s-a dus împreună cu un cunoscut de-al său la locuinţa unui bărbat care nu i-a plătit reparaţia unui aparat de tuns iarba. Cei doi au început să se certe, iar rău platnicul i-a dat afară din casă pe musafiri.

Nervos, Marius Ion a început să lovească cu piciorul poarta şi să arunce cu diverse obiecte atât spre casa bărbatului cu care se certase, cât şi spre maşina acestuia. Până la urmă i-a spart un geam de la imobil şi i-a distrus autoturismul: caroseria a fost lovită, parbrizul spart, iar bordul deteriorat.

Anchetatorii au adunat declaraţii de la mai mulţi martori şi au trimis dosarul spre soluţionare la Judecătoria Timişoara.