AUDIO Judecătorii au decis: Ionelaş rămâne în arest. Baştanul menţine tăcerea: „Sunt nevinovat, nu ştiu nimic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionel Sandner, alias Ionelaş Cârpaci a fost prezentat astăzi în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara pentru prelungirea mandatului de arestare cu încă 29 de zile. Ionelaş a fost arestat în 4 mai şi este deja la a doua prelungire de mandat.

Naşul mafiei imobiliare din Timişoara este acuzat că, împreună cu asociatul său Francisc Kelemen, a pus la punct o reţea prin care lua terenuri cu acte false. Ionelaş Cârpaci a fost reţinut şi arestat în 4 mai, iar Kelemen a fost arestat săptămâna trecută. Astăzi, Ionelaş s-a prezentat la instanţă pentru judecarea cererii de prelungire a mandatului de arestare înaintate de procurori.



Şedinţa de judecată s-a ţinut în spatele uşilor închise. Pe holuri, concubina lui Ionelaş, Mirela Stanca, dar şi rude a lui Ionelaş l-au aşteptat. Una dintre femei a izbucnit chiar în plâns la vederea baştanului încătuşat. „Sunt nevinovat şi mă ţine procuratura degeaba. Sunt bolnav”, a spus Cârpaci pentru „Adevărul”. Întrebat dacă ştie de o implicare a notarilor sau funcţionarilor, Ionelaş a spus că nu ştie nimic. După audiera lui Ionelaş, judecătorul a decis să îl menţină pe acesta în arest pentru următoarele 29 de zile. Recursul se va judeca la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.