VIDEO - Nuntă ţigănească cu Guţă lăutar în faţa blocurilor ANL din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşinile de lux nu au lipsit din "recuzita" nuntaşilor. Foto: brylu.ro

Nicolae Guţă a dat recital fără perdea pe o stradă lângă ANL-urile din cartierul Ştrand. Manelistul a fost acoperit cu bani de nuntaşi.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Guţă şi Elvis romanes, în centrul istoric al Sibiului

Un eveniment mai neobişnuit a avut loc duminică în cartierul Ştrand. O stradă a fost ocupată la popriu de alaiul unei nunţi ţigăneşti preţ de aproape două ore.

Alaiul a venit după mireasă aşa cum se face în tradiţia rromilor. Lăutarii, cu celebrul manelist Nicolae Guţă în frunte, au cântat în faţa blocului spre deliciul trecătorilor, care s-au oprit mai ceva ca la circ. Blogul brylu.ro anunţă că Guţă a fost asaltat pentru dedicaţii, iar manelistul a făcut bani frumoşi în numai câteva minute.

"În 10 minute cât am stat acolo Guţă a băgat în buzunare peste 80 de milioane de lei vechi. Că dădeau pe afară hârtiile de 200 şi de 500 de lei", spune blogerul sibian pe brylu.ro.

video: brylu.ro

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Mai multe pentru tine:
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”