A intrat într-o autoutilitară din cauza unui scurtcircuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 31 de ani a avut ghinionul să rămână fără lumini la mașină și a provocat un accident de circulație. În urma accidentului o persoană a fost grav rănită și a fost transportată de urgență la Spitalul Municipal din Caransebeș.

Conform declarației șoferului de 31 de ani care conducea o autoutilitară, la ieșirea din satul Pirlipeț a rămas fără lumini din cauza unui scurtcircuit în bord.

„Acesta a oprit autovehiculul, moment în care din spate se deplasa un autoturism condus de Pavel C.PAVEL, de 25 de ani, care nu a observat autoutilitara, fiind în jurul orelor 23.00, şi a intrat în coliziune frontal dreapta cu partea stângă spate a autoutilitarei, după care a fost proiectat pe sensul opus de mers fiind izbit de un alt autoturism condus regulamentar de V.NICOLAE care a intrat în şanţul din marginea drumului“, ne-a informat Ancuța Cărbunarul, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.