Meciul Petrolul-Steaua, de pe "Ilie Oană", a fost suspendat, după ce terenul de fotbal a devenit câmp de luptă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scene șocante la meciul Petrolul - Steaua

Meciul Petrolul- Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat ,duminică seară, pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, din cauza unor incidente declanşate de către  unui suporter al echipei gazdă care a pătruns pe teren.

Mai multe petarde au fost aruncate din peluza în care se aflau suporterii echipei Petrolul după ce meciul a mai fost întrerupt din cauza unui suporter care a intrat pe teren şi l-a lovit cu pumnul în figură pe fundaşul stelist George Galamaz. Mihai Costea tocmai se pregătea să execute un penalti dictat de Robert Dumitru.

Galamaz a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti cu o ambulanţă de la stadion. Înainte de a fi evacuat de forțele de ordine, intrusul a fost lovit de steliştii Martinovici şi Stanca, ambii fiind mai apoi eliminaţi. Galamaz a fost schimbat cu Tătăruşanu.

Arbitrul Robert Dumitru a decis să acorde cartonaşul roşu lui Martinovici şi lui Răzvan Stanca.

Meciul a fost suspendat la scorul de 0-2 pentru Steaua.

Reamintim faptul că nu mai puţin de 600 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi, cu câteva ore înainte de debutul partidei, în zona stadionul "Ilie Oană" pentru a asigura ordinea publică.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Prahova, click pe poza de mai jos: