Iaşi: Un fals angajat E.ON a furat de la o bătrână 7.800 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neculai Mereuţă (24 de ani), din judeţul Bacău, a fost reţinut ieri de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Tânărul este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras din casa unei octogenare din Iaşi 7.800 de lei şi actul de identitate.

Potrivit poliţiştilor, pe 4 iulie 2011 Mereuţă a intrat în locuinţa Emiliei Z. (82 de ani) sub pretextul că este angajat E.ON. Însă în loc să verfice contorul  bărbatul a furat 7.800 de lei şi actul de identitate. Mereuţă a fost reţinut ieri de poliţiştii ieşeni. „Tânărul, declinându-şi calităţi mincinoase, a pătruns în locuinţa unei bătrâne de unde a sustras o importantă sumă de bani. Se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale", a precizat Mădălin Ţăranu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Citiţi şi:

Minor infirm, reţinut de procurorii ieşeni după ce a violat o copil

Mereuţă a fost audiat astăzi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, care au şi s-a propus arestarea lui. Judecătoria Iaşi va decide în această după-amiază dacă bărbatul va ajunge după gratii pentru 29 de zile.

Mai multe pentru tine:
Actorul român care a iubit o singură femeie timp de 50 de ani. A cerut-o de soție când încă era elevă
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
Povestea Kibuțului, hub-ul gastronomic și cultural de la Gărâna. Un mic restaurant, în finala Destinației Anului 2024 FOTO
Marcel Ciolacu îl susţine pe Klaus Iohannis pentru funcţia de secretar general NATO ca cetăţean. Nu ca premier, nici ca preşedinte PSD
Putin, probabil, nu a ordonat uciderea lui Navalnîi, au estimat serviciile secrete americane
Apropiat al lui Geoană, despre declarațiile lui Ciolacu la adresa adjunctului NATO: „De ce să nu moară și capra vecinului”
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Jobul plătit cu peste 2.000 de euro în România, dar nepopular printre tineri. „Ai și pauze de țigară și cafea, dar nu abuza”
Dieta celei mai în vârstă câștigătoare a unui concurs de Miss. Cum de arată atât de bine la 60 de ani | VIDEO