Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a scăpat de sancţiune după ce ar fi insultat un coleg

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Iaşi a decis să anuleze sancţiunea cu avertisment scris aplicată lui Tudor Ciuhodarul de către conducerea Spitalului „Sf. Ioan". Deputatul a fost sancţionat pentru că ar fi făcut un coleg de la SMURD "incompetent" şi "dobitoc".

Judecătorii Tribunalului i-au admis în această după-amiază acţiunea doctorului Ciuhodaru şi au dispus ca unitatea sanitară să-i plătească şi 1.500 de lei cheltuieli de judecată. Decizia nu este însă definitivă.

„Tribunalul Iaşi a admis contestaţia împotriva deciziei de sancţionare cu avertisment, decizie pe care o apreciem ca fiind una legală şi temeinică şi care confirmă susţinerile noastre cu privire la abuzurile comise de către conducerea Spitalului „Sf. Ioan" împotriva medicului Tudor Ciuhodaru", a declarat Florin Calistru, avocatul medicului- deputat.

Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru a fost sancţionat pe 25 ianuarie cu un avertisment scris de către conducerea Spitalului "Sf. Ioan" pentru că i-ar fi spus unui coleg de la Dispeceratul SMURD „dobitoc" şi „incompetent". Medicul a contestat în instanţă sancţiunea, iar după comasarea spitalelor a fost introdus în cauză Spitalul "Sf. Spiridon".

Citiţi şi:

Iaşi: Doctorul-deputat Tudor Ciuhodaru se va lupta în instanţă cu Spitalul „Sf. Spiridon" după ce a insultat un coleg

EXCLUSIV Iaşi: Doctorul-deputat prins cu pontaje false către un angajat SMURD: „Dobitocule şi incompetentule" (AUDIO) UPDATE

Tudor Ciuhodaru susţine în plângerea adresată Tribunalului Iaşi că reprezentanţii spitalului nu erau competenţi să- l sancţioneze, iar decizia este nulă. Mai mult, doctorul arată că înregistrarea discuţiei pe care a purtat-o cu medicul SMURD a fost efectuată de pe telefonul direct instalat de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS). Convorbirea era confidenţială, iar pentru obţinerea ei era necesar acordul unui magistrat.