Corupţie în justiţie/Avocatul interlopilor,specializat în mituirea judecătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deocamdată, justiţia ezită să dea publicităţii numele judecătorilor implicaţi în scandalul de corupţie care a dus la arestarea lui Sever Teodorescu, avocatul clanului interlop Geamănu. Scandalul are implicaţii în cel puţin 20 de doare penale aflate rolul instanţelor!

"Adevărul de Seară" v-a relatat pe larg, în exclusivitate, în ultimele luni despre arestarea la Galaţi a cunoscutului avocat bucureştean Sever Teodorescu. Arestarea s-a produs chiar după un flagrant, adică în timp ce avocatul primea o mare sumă de bani pentru a "rezolva" un caz complicat de trafic de carne vie.

CITEŞTE ŞI

Justiţie s-a dovedit necruţătoare: Sever Teodoresscu, avocatul clanului Geamănu, rămâne în arest

Sever Teodorescu, avocatul interlopilor care i-au furat maşina lui Gigi Becali, recuză judecătorii

Denunţătoarea - cunoscuta "matroană" Georgeta Crăiţă - a încercat, astfel, să obţină o reducere a pedepsei din partea justiţiei. Ea este în prezent arestată într-un dosar de prostituţie, proxenetism şi trafic de persoane şi de droguri. Deloc suprinzător, ramificaţiile acestei cauze au legătură şi cu Mariana Baboş (zisă "Marian Cudefier"), o celebră "peştioacă" din urbe.

Ceea ce nu s-a ştiut până acum este că flagrantul este doar o mică parte din dosar. În spatele arestării lui Sever Teodorescu există o uriaşă cantitate de documente, declaraţii şi stenograme după convorbiri telefonice interceptate.

Deja au fost publicate frânturi din convorbirile telefonice dintre Teodorescu şi persoanele pe care le scutura de bani (sume de ordinul zecilor de mii de dolari de fiecare) cu promisiunea că va interveni la judecătorii care instrumentau dosarele acestora.Conţinutul lor este indiscutabil şi poate fi citi pe site-ul ziarului Adevărul, AICI: Avocatul interlopilor, "atac" la Curtea Supremă