Craiova: Primul autoturism Ford „made in Romania”, donat cu trei luni întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul Ford fabricat la Craiova va ajunge după trei luni la Spital

Reprezentanţii companiei americane au anunţat că ceremonia oficială de donare a primei maşini Ford fabricate la Craiova către Spitalul Municipal va avea loc săptămâna viitoare.

Deşi anunţul privind donarea primului Transit Connect fabricat în Bănie a fost făcut chiar pe 8 septembrie, în ziua lansării producţiei Ford la Craiova,  maşina cu numărul 1 nu a ajuns până acum la Spitalul Municipal din capitala Olteniei. De altfel, imediat după ceremonia din septembrie, conducerea spitalului a declarat că a aflat din presă despre donaţie. Reprezentanţii Ford declarau la acea dată că donaţia va fi făcută spre sfârşitul lunii septembrie. „Maşina va fi într-adevăr donată Spitalului Municipal «Filantropia» din Craiova, în cadrul unei ceremonii care va avea loc către sfârşitul acestei luni, la o dată ce va fi stabilită în funcţie de programul conducerii Ford şi al conducerii spitalului“, a spus pentru GdS Nadia Crişan, reprezentanta McGuireWoods, consultantul Ford.


Ford a trimis invitaţiile la ceremonie abia în decembrie, predarea oficială a autoturismului Transit Connect urmând să aibă loc pe 17 decembrie.